Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Blitz Rally
Много добър 4
(2 гласа)

Blitz Rally

Рали Блиц е състезателна 3D игра със стрелба, в която се състезавате с времето, за да взривите колата на опонента.
Посещения: 75804 Размер на файла: 6 MB Добавено: пн 11 яну 2010
Добави към любими
WASD - управление
Spacebar - скок
Shift - ускорение
Прицел и стрелба с мишката
Зомби Оцеляване
Зомби Оцеляване е триизмерна игра от първо лице. Ти трябва да оцеляваш след Зомби инвазия. Зомбитата идват на вълни, и всяка вълна е по-силна от предната. Сражавай се със зомбитата и събирай оръжия и енергия за да издържиш възможно най-дълго. Успех с оцеляването.
Зомби Оцеляване
3.75
11,2K
Warzone Getaway
Стреляйте по превозните средства, които атакуват джипа охраняван от вас. След всяко ниво можете да закупувате нови по-мощни оръжия.
Warzone Getaway
2.00
40,1K
Формула 2012
Формула 2012 е страхотна триизмерна игра от водещото студио за флаш игри - Конгригейт. Играта предлага 3 различни болида, но за да играете с тях трябва да ги отключите. Избери си кола, настрой окачване, ускорение и други детайли и се включи в надпреварата.
Формула 2012
4.00
74,5K
Comic Stars Fighting v3.3
Поредната серия от култовата игра е вече тук. Много нови герои и нива. Приготви се за незабравими приключения с новата версия на Comic Stars Fighting v3.3.
Comic Stars Fighting v3.3
4.00
6,5K
Шофьорски курсове
Ако сте си мислили че е много лесно да станеш шофьор на камион, значи сте били в заблуда. Всъщност това е една не-лека задача. В тази игра целта ви е да вземете шофьорските курсове успешно, без да се провалите. Отначало ще тренирате на коли, а след това и на камиони. Успех.
Шофьорски курсове
3.50
34,7K