Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Легендата за Лари
Много добър 4
(1 глас)

Легендата за Лари

Помогнете на Лари да премине през опасният път до замъка.
Посещения: 9591 Размер на файла: 1 MB Добавено: ср 13 яну 2010
Добави към любими
Движение със стрелките.
Spacebar - скок
Z - атака
Легендата за Кора
Легендата за Кора е много добре направена игра в която трябва да помогнеш на Кора да спаси света от тъмнината. Успех.
Легендата за Кора
4.31
22,6K
Легендата за Шима
Легендата за Шима е триизмерна състезателна игра с Лего играчки. Играта е за Unity Player, и графиката и е зашеметяваща. Избери си рейсър и кола и се впусни в надпреварата. След всяко състезание можеш да подобряваш колата за да печелиш по-лесно състезанията. Успех.
Легендата за Шима
3.29
13,6K
Легендата за Пандора
Бях млад когато родителите ми загинаха от ръката на жалки крадци... И аз наистина страдах ужасно дълго време... Тогава реших да тренирам и да стана по силен. Живях с дядо си в планината защото не можеш да имам вяра на никой друг. Често пътувах до града за провизии, докато един ден не се случи нещо странно. Дядо ми не беше получил вестника си, и аз отидох до града за да проверя какво става.
Легендата за Пандора
5.00
7,4K
Легендата Конг
Легендата Конг е екшън игра в която се сражаваш с врагове и събираш пари и оръжие. На края на всяко ниво може да използваш събраните пари за ъпгрейд.
Легендата Конг
3.50
4,7K
Миньорът - епизод 3
Миньорът - епизод 3 е поредната трета серия от логическата аркадна игра. Новата версия предлага много нови нива. Трябва да пускаш стълби - нагоре и надолу, да копаеш, и да събереш всички монети по нивото.
Миньорът - епизод 3
4.00
10,7K