Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Indestruc2Tank
Отличен 5
(1 глас)

Indestruc2Tank

Управлявайте неразрушим камион, отскачайте от бомбите и разрушайте вражеските самолети.
Посещения: 16116 Размер на файла: 3 MB Добавено: нд 17 яну 2010
Добави към любими
Управление със стрелките.
Spacebar - пауза
Оффроуд Ярост 2
Втората версия от страхотната състезателна игра с елементи на екшън е вече и при нас. Играта е все още в бета версия, но така или иначе е голяма забава. Направи нова игра или се присъедини към някоя вече направена и се сражавай срещу играчи от цял свят. Опитай се да завършиш първи, преди всички. За целта се опитай да ги унищожиш преди да са финиширали.
Оффроуд Ярост 2
4.00
4,8K
Хобо 6 - в Ада
Най-накрая излезе следващата версия на култовата игра Хобо. В тази версия нашия любимец е попаднал в Ада. Използвай уникалните си способности и комбинации от удари за да победиш ордите от демони които те атакуват.
Хобо 6 - в Ада
3.00
32K
Super car racer
Много добро 3D състезание. Финиширайте преди 3 мата ви опуненти за да спечелите състезанието.
Super car racer
4.33
214,1K
Бягство от Мафията
В тази игра ти си член на мафиотска групировка който се опитва да пази територията си. Членове на вражеска групировка душат наоколо и трябва да им покажеш кой е шефа. Пали колата и им покажи че не могат да се закачат с теб.
Бягство от Мафията
5.00
5,7K
Fight for Fashion
Бой в името на модата е забавна бойна игра в главните роли на която е момиче. Сигурно се чудите защо момичето е тръгнало да се бие? Защото са откраднали любимата розова рокля и докато я открие трябва да носи дрехи които не са модерни :-)
Fight for Fashion
4.00
23,8K