Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Xtreme Motor
Много добър 4
(1 глас)

Xtreme Motor

Карайте мотор, правете скокове и снимки.
Посещения: 10879 Размер на файла: 3 MB Добавено: нд 17 яну 2010
Добави към любими
Управление със стрелките.
Spacebar - смяна на посоката.
Xtreme Speed Boat
Динамично състезание с лодки. Финиширайте първи, за да отключите нови писти.
Xtreme Speed Boat
3.00
32,8K
Предизвикателство с Каскади
Предизвикателство с Каскади е игра с мотори в които управляваш бърз пистов мотор по десет различни писти. Карай мотора възможно най-бързо, събирай пари и други бонуси, които ще ти помогнат да скочиш много на високо от рампите. Изпълнявай сложни трикове докато си във въздуха. Успех.
Предизвикателство с Каскади
3.00
3,6K
Coaster Racer 3
Третата версия на популярната състезателна игра Coaster Racer е тук. В новата версия на играта, ще откриете много нови писти, мотори, картинги и подобрения за тях. Запалете двигателя и се включете в оспорваната надпревара срещу управляваните от компютъра състезатели. След всяко успешно състезание печелите пари, които можете да използвате за подобряване на машината си. Успех!
Coaster Racer 3
4.00
14,7K
Ben 10 Extreme Ride
Помогнете на любимият си герой с извънземни сили - Бен 10 да премине с мощният си пистов мотор през екстремните трасета. Събирайте извънземна енергия и внимавайте да не паднете.
Ben 10 Extreme Ride
4.33
70,8K
Анимационно Рали 2
Втората версия на играта Анимационно Рали е вече тук. В новата версия можеш да се състезаваш със различни анимационни герои - Бен 10, Наруто, Аватар или Пауър Рейнджърс. Избери си любимия герой и се впусни в надпреварата.
Анимационно Рали 2
4.00
5,6K