Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Downhill Snowboard 3
Отличен 5
(1 глас)

Downhill Snowboard 3

Downhill Snowboard 3 е страхотна зимна игра, в която карайте сноуборд и правете различни трикове, докато летите във въздуха. Имате възможност да избирате от богат асортимент герои и сноуборд оборудване, но повечето са заключени в началото на играта. Изберете вашият герой и пистата, на която да покажете уменията си. Карайте възможно най-бързо или ще бъдете застигнат и затрупан от лавина. Успех!
Посещения: 18865 Размер на файла: 691 KB Добавено: ср 20 яну 2010
Добави към любими
Управление със стрелките.
Spacebar - скок
Downhill Snowboard
Много приятна зимна игра. Спускате се с сноуборд по различни склонове, печелите точки за триковете които правите докато сте във въздуха.
Downhill Snowboard
5.00
24K
Downhill Blitz
Карайте сноуборд или ски, внимавайте да не паднете, докато правите скокове и трикове.
Downhill Blitz
4.00
21,9K
Zomgies 2
Много добра екшън игра със зомбита от един от най-добрите прозиводители на флаш игри Armorgames. Бягайте по магистралата и стреляйте по зомбитата, можете да се качвате на автомобили и да газите зомбитата.
Zomgies 2
4.00
11K
Surf Up Soccer
Карайте сърф и избягвайте сърфистите, които искат да ви вземат топката.
Surf Up Soccer
3.50
22,7K
Мини Голф 3D
Мини Голф 3D е забавна мини-голф игра направена за Unity Player, с невероятна 3D графика. Действието се развива в прекрасна зимна атмосфера. Опитай се да вкараш топката в дупката с възможно най-малко удари. Първите няколко нива са лесни, но след това играта става доста трудна, някои нива дори стават невъзможни.
Мини Голф 3D
5.00
4,3K