Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Горящи Гуми
Добър 3
(1 глас)

Горящи Гуми

Тунинговайте колата си и се състезавайте за да спечелите пари и слава. След като финиширате първи, минавате на следващото ниво.
Посещения: 41918 Размер на файла: 6 MB Добавено: вт 26 яну 2010
Добави към любими
Управление със стрелките.
Горящи Гуми: Crash N Burn
Новата версия на невероятната триизмерна игра Горящи Гуми е вече при нас. Новата версия предлага много нови писти и мисии които да изпълняваш. Успех.
Горящи Гуми: Crash N Burn
4.57
20,6K
Горящи небеса
Горящи небеса и игра със самолети в която вие сте пилот на изтребител изпратен на опасна мисия в противникови територии. Събирайте оръжия и други бонуси, и стреляйте по всички врагове които ви се изпречат на пътя.
Горящи небеса
3.00
12,5K
Готиното Такси
Ти си в ролята на луд таксиметров шофьор. Обикаляй с таксито си из града в търсене на клиенти, и събирай пари за по-добър автомобил. Не забравяй да поправяш колата си, и да я зареждаш с гориво. Успех.
Готиното Такси
3.67
12,5K
Супер Бол Шофьор
В тази игра ти си в ролята на шофьора на автобус който вози отбор от супер бол. Карай автобуса възможно най-бързо, избягвай трафика по пътя и събирай щитове, живот и други бонуси.
Супер Бол Шофьор
3.00
46,3K
Herbie Racing
Herbie Racing е 3D игра с коли, в която участвате в състезание с ретро коли. Карайте внимателно и се постарайте да пресечете финиш линията първи.
Herbie Racing
4.00
73,1K