Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Горящи Гуми
Добър 3
(1 глас)

Горящи Гуми

Тунинговайте колата си и се състезавайте за да спечелите пари и слава. След като финиширате първи, минавате на следващото ниво.
Посещения: 42045 Размер на файла: 6 MB Добавено: вт 26 яну 2010
Добави към любими
Управление със стрелките.
Горящи Гуми: Crash N Burn
Новата версия на невероятната триизмерна игра Горящи Гуми е вече при нас. Новата версия предлага много нови писти и мисии които да изпълняваш. Успех.
Горящи Гуми: Crash N Burn
4.57
20,7K
Горящи небеса
Горящи небеса и игра със самолети в която вие сте пилот на изтребител изпратен на опасна мисия в противникови територии. Събирайте оръжия и други бонуси, и стреляйте по всички врагове които ви се изпречат на пътя.
Горящи небеса
3.00
12,7K
Паркиране в Града
Паркиране в Града е поредното предизвикателство за любителите на паркинг игрите. В тази игра трябва да паркираш колата в градски условия, при това на точно определено място и без да я одраскаш. Събирай монетите из нивото и събери максимален резултат.
Паркиране в Града
2.50
9,9K
Триизмерно Скоростно Рали
Триизмерно Скоростно Рали е нова състезателна игра с коли. Имаш на разположение 8 различни писти но ще трябва първо да ги отключиш преди да можеш да се състезаваш по тях. Карай възможно най-бързо и печели състезанията за да напредваш в играта. След всяко рали можеш да използваш спечелените пари за да подобряваш автомобила.
Триизмерно Скоростно Рали
4.50
43,2K
Полицейско преследване (Police Pursuit)
Полицейско преследване и игра с коли в която ти си в ролята на патрулиращ полицай. Преследвай и хващай престъпниците. На всяко ниво има различни цели, които трябва да изпълняваш за да преминеш на следващото ниво. Успех в борбата срещу престъпността.
Полицейско преследване (Police Pursuit)
4.40
106,7K