Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Quake Resurrection
Добър 3
(1 глас)

Quake Resurrection

Играйте неофициални карти на Quake.
Играта е 20MB и има нужда от повече време за зареждане,
Посещения: 28759 Размер на файла: 19 MB Добавено: сб 6 фев 2010
Добави към любими
Движение със стрелките и WASD
Ctrl - стрелба
Spacebar - скок
Quake Renascence
Още нови нива за флаш версията на Quake.
Quake Renascence
4.50
21,7K
Military Rescue
Командото от Metal Slug се завръща за нова и опасна, но жизнено важна военна мисия за спасяването на пленените му приятели.
Military Rescue
5.00
15,2K
Огън и Мощ
В тази екшън игра ти си в ролята на голям лилав дракон който тероризира средновеквни селища. Доминирай небесата и нека вали разруха и огън върху враговете ти отдолу. Пази се от стрелите с които те замерят човеците и подобрявай уменията си след всяко ниво. Успех.
Огън и Мощ
3.00
5,3K
Обречените Племена
Обречените Племена е игра за оцеляване направена за Unity плеър. В тази игра ти си най-страховития магьосник в света, който е бил повикан за специална мисия. Трябва да разрушиш великите кули за Мана. Сражавай се с безкрайните вълни от орки, и подобрявай оръжията си и магиите си.
Обречените Племена
5.00
7,3K
Легендата за Пандора
Бях млад когато родителите ми загинаха от ръката на жалки крадци... И аз наистина страдах ужасно дълго време... Тогава реших да тренирам и да стана по силен. Живях с дядо си в планината защото не можеш да имам вяра на никой друг. Често пътувах до града за провизии, докато един ден не се случи нещо странно. Дядо ми не беше получил вестника си, и аз отидох до града за да проверя какво става.
Легендата за Пандора
5.00
7,5K