Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Formula Racing
Много добър 4
(1 глас)

Formula Racing

3D формула 1 симулатор.
За да играете тази игра, трябва да имате инсталиран shockwave плъгин.
Посещения: 46256 Добавено: пт 12 фев 2010
Добави към любими
Управление със стрелките.
Formula Racer
Formula Racer е една много добре направена състезателна игра, в която вие сте пилот от формула едно. Играта ви дава възможност да конфигурирате поведението на булита според вашите предпочитания и пистата по която карате. Също така с парите спечелени от състезанията можете да подобрявате колата си.
Formula Racer
4.00
53,1K
Formula 1 Puzzle
Наредете пъзела
Formula 1 Puzzle
3.00
21,7K
В Космоса
Карай високоскоростна спортна кола по писта в космоса. Целта е да достигнеш до крайната точка без да разбиеш колата. Събирайте бонуси и поправки за колата за да успеете да стигнете до края.
В Космоса
4.33
53K
Марио дрифт
Марио дрифт е състезателна игра с коли, в която трябва да помогнете на любимият си Нинтендо герой Супер Марио да унищожи костенурките налазили по пистата, като ги блъска с новата си спортна кола. На всяко ниво трябва да унищожите определен брой костенурки, за да отключите следващата писта.
Марио дрифт
5.00
36,8K
Space Racers
Космическо състезание с коли, изберете колата с която ще се състезавате, имате голям избор от коли захранвани с различни горива, предлагащи разнообразни комбинации от ускорение, максимална скорост и т.н. Избягвайте мазните петна и събирайте ускорения, за да финиширате първи и да преминете на следващото ниво.
Space Racers
5.00
40K