Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Батман
Много добър 3.5
(2 гласа)

Батман

Помогнете на батман да победи лошите.
Посещения: 102189 Размер на файла: 4 MB Добавено: сб 13 фев 2010
Добави към любими
Управление със стрелките.
F - атака
D - стрелба
S - хвърляне на въже
Батман 3 открий разликите
Батман 3 е игра в която трябва да откриеш разликите между две картинки. Играта е вдъхновена от филма Батман - принца на мрака. Кликай по разликите, и след като откриеш всички ще преминеш на следващото ниво.
Батман 3 открий разликите
3.00
12,6K
Открий Разликите с Батман
Открийте разликите в картинките с Батман преди да е изтекло времето.
Открий Разликите с Батман
5.00
44,8K
Батман Дрифт
Някога чудил ли си се какво ще е усещането да дрифтваш с Бат-Мобила. В тази яка игра ще имаш шанса да изпиташ това чувство. Играта предлага 6 различни нива и на всяко едно от тях трябва да размазваш различно количество предмети. Успех
Батман Дрифт
4.33
8,7K
Батман срещу Зомбита
Батман срещу зомбита е игра с коли в която трябва да дрифтиш. Ти си в ролята на Батман и трябва да размазваш зомбита. с батмобила си. Карай бързо и дрифтвай върху зомбитата и тяхната зелена кръв. На всяка писта трябва да премажеш определен брой зомбита за да отключиш следващата писта. Забавлявай се докато въртиш гуми върху размазаните тела на зомбитата в забавната игра "Батман срещу Зомбита"
Батман срещу Зомбита
4.00
15,5K
Батман - нощният ездач
В играта "Батман - нощният ездач" вие сте в ролята на известния супер герой Батман. Карай мотор, събирай червените прилепи и внимавай да не се пребиеш. В края на всяко ниво може да продаваш червените прилепи и с парите да си купиш нов мотор.
Батман - нощният ездач
3.00
25,1K