Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Екстремен Мотокрос
Много добър 4
(1 глас)

Екстремен Мотокрос

Преминете през деветте високите рампи без да паднете.
Посещения: 55264 Добавено: вт 16 фев 2010
Добави към любими
Z - вдигане на предна гума
X - скок
Екстремен Оффроуд
Екстремен оффроуд е много добре направена оффроуд игра със странни джипове. Мисията ти е да се изкачваш по трудно достъпните терени, като прекарваш странния джип по камъните и неравностите. Успех.
Екстремен Оффроуд
3.00
3,2K
Екстремен Планински Мотор
Екстремен Планински Мотор е игра в която караш кросов мотор и правиш сложни каскади от скоковете. Карай по три различни писти, но първо трябва да ги отключиш. След всяко състезание може да използваш точките които си спечелил за да подобряваш машината си. Успех.
Екстремен Планински Мотор
5.00
3,9K
Екстремен Джип
Изследователски екип е тръгнал на експедиция в джунглите на Суматра, която е известна с екстремния си терен. Експедицията има за цел да събере средства за спасение на дивия живот по тези непокътнати места. Помогни им да изследват джунглата, без да разбият скъпия джип. Прави подобрения по машината след всяко ниво. Успех.
Екстремен Джип
4.00
10,9K
Екстремен Скейтър
Екстремен скейтър е много яка спортна игра със скейт. Взимай дъската и излез на улицата. Спускай се по наклонените улици и се опитай да събереш колкото можеш повече монети. Прави и сложни трикове докато летиш по пистата. Успех.
Екстремен Скейтър
4.00
14,9K
Екстремен рафтинг
Рафтинга е много забавен и опасен воден спорт. Трябва да си изключително внимателен ако не искаш да пострадаш. Спускай се с лодка по бързеите без да се обръщаш.
Екстремен рафтинг
4.00
64,1K