Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Червеният Барон
Отличен 5
(1 глас)

Червеният Барон

Унищожете с меча си всички врагове, които ви се изправят на пътя.
Посещения: 25051 Размер на файла: 14 MB Добавено: вт 23 фев 2010
Добави към любими
Движение със стрелките.
A - атака
S - смяна на оръжието
D - защита с щит
Червеният Бутон
Червеният бутон е пъзел игра изпълнена в ретро стил. Пиксел Арт графиката допринася за ретро-излъчването на играта. Ти си в ролята на малък робот който може да копира движенията на други създания и да ги използва за да преодолява различни препятствия. Целта на всяко ниво е да достигнеш невредим до изхода. Успех.
Червеният Бутон
3.75
9,3K
Dead Frontier Night Two
Много добър екшън. Целта на играта е да се пазите от зомбитата и да ги избивате.
Dead Frontier Night Two
3.00
14,2K
Дик срещу Зомбитата
Дик срещу зомбитата е нова игра, в която главния герой Дик ще се изправи срещу орди от зомбита. Бий се срещу зомбитата на различни арени, и използвай събраните точки за да подобряваш уменията на героя си.
Дик срещу Зомбитата
3.00
5,2K
Лудия Камионджия: Последно Преследване
Лудия Камионджия: Последно Преследване е игра в която трябва да изминеш максимално разстояние с един опит. Ти си луд камионджия който се опитва да избяга от полицията и военните които го преследват. След всеки опит печелиш пари, с които да подобряваш камиона, така че всеки следващ опит ще е по-добър от предния. Успех.
Лудия Камионджия: Последно Преследване
4.00
9,1K
Марио Робо Битка
Армията роботи на Баузър отново напада нашия любим Супер Марио. Роботите са въоръжени с различни оръжия и са много силни. Марио трябва да използва собствения си робот за да се защити от подлата атака на Баузър. Той разчита на твоята помощ - не го разочаровай.
Марио Робо Битка
5.00
2,8K