Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Червеният Барон
Отличен 5
(1 глас)

Червеният Барон

Унищожете с меча си всички врагове, които ви се изправят на пътя.
Посещения: 25318 Размер на файла: 14 MB Добавено: вт 23 фев 2010
Добави към любими
Движение със стрелките.
A - атака
S - смяна на оръжието
D - защита с щит
Червеният Бутон
Червеният бутон е пъзел игра изпълнена в ретро стил. Пиксел Арт графиката допринася за ретро-излъчването на играта. Ти си в ролята на малък робот който може да копира движенията на други създания и да ги използва за да преодолява различни препятствия. Целта на всяко ниво е да достигнеш невредим до изхода. Успех.
Червеният Бутон
3.75
9,9K
Братска Сила
Братска Сила е страхотна ретро игра направена с модерната технология на Unity Player. В тази страхотна екшън игра ти водиш ескадрила от елитни войници през джунгла, която е пълна с терористи. Спасявай заложници и отключвай нови войници които ще ти помогнат в тежката битка с престъпниците. Късмет и успех.
Братска Сила
4.57
15,7K
Мисия Робокоп
Мисия Робокоп (RoboCop Mission) е нова игра която има за цел да рекламира новия версия на култовия хит Робокоп. Играта е направена за Unity Player. Взимай патлака и се опитай да оцелееш възможно най-дълго във вражеската среда.
Мисия Робокоп
3.50
6,5K
Too Many Tanks
В играта прекалено много танкове вие сте танкист, който трябва да се отбранява от въпросните танкове. След всяко ниво можете да подобрявате танка си.
Too Many Tanks
3.00
4,9K
Облит 2
Облит 2 е супер динамичен космически шутър в който летиш със малък космически кораб. Сражавай се с вражеските кораби и събирай различни бонуси с които по-късно можеш да подобряваш бронята и оръжията на твоя кораб.
Облит 2
3.00
4,8K