Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Олимпийски зимни игри Ванкувър
Добър 2.67
(3 гласа)

Олимпийски зимни игри Ванкувър

Официално посветена на Олимпийските зимни игри, Ванкувър 2010, тази флаш игра те пренася на стръмната писта за олимпийската златна купа по ски скок! Имаш право на два скока. Най-високият резултат за ски-скок е 100 точки.
Посещения: 7378 Размер на файла: 26 KB Добавено: ср 24 фев 2010
Добави към любими
Когато метъра достигне най-високата точка, трябва с кликване да се отблъскваш от ръба на склона.
Използвай мишката, за да запазиш правилната посока.
За по-добро приземяване, кликвай възможно най-близо до земята.
Олимпийски Игри 2012 Лондон
Някога мечтал ли си да се състезаваш на олимпийските игри? Играта Олимпийски Игри 2012 Лондон ти дава възможността да изпиташ насладата от олимпийските спортове. Избери своята националност и се впусни в олимпийската надпревара. Можеш да тренираш в различни дисциплини като плуване, стрелба, бягане с препятствия и много други. Успех в събирането на златни медали за страната ти.
Олимпийски Игри 2012 Лондон
4.50
33,8K
Crazy Go Nuts 2
В Crazy Go Nuts 2 ще се посмеете още повече със забавните катерици! Изстреляй катерицата си с уръдието, за да събереш възможно най-много ядки. Трябва да събираш звезди, като да удряш птици и скрити разбойници.
Crazy Go Nuts 2
5.00
7,9K
Tropi Golf
Tropi Golf е 3d голф игра, в която голф играчът е розова или кафява маймунка. Цветът на маймунката зависи от вас. Целта на играта е да вкарате топката в дупката, както и да съберете възможно най-много звезди, за максимален резултат.
Tropi Golf
5.00
19,9K
Xtreme Speed Boat
Динамично състезание с лодки. Финиширайте първи, за да отключите нови писти.
Xtreme Speed Boat
3.00
32,8K
Централен Нападател
Централен Нападател е футболна онлайн мрежова игра, в която можеш да играеш с приятели или с компютърно управлявани играчи. Играта предлага страхотна триизмерна графика гарнирана със сложен, но зарибяващ геймплей. Всички мачове се играят срещу реални хора от целия свят. Играта е доста сложна и има много опции които трябва да разгледате преди да навлезете в същината на играта. Успех.
Централен Нападател
4.17
46,2K