Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Олимпийски зимни игри Ванкувър
Добър 2.67
(3 гласа)

Олимпийски зимни игри Ванкувър

Официално посветена на Олимпийските зимни игри, Ванкувър 2010, тази флаш игра те пренася на стръмната писта за олимпийската златна купа по ски скок! Имаш право на два скока. Най-високият резултат за ски-скок е 100 точки.
Посещения: 7312 Размер на файла: 26 KB Добавено: ср 24 фев 2010
Добави към любими
Когато метъра достигне най-високата точка, трябва с кликване да се отблъскваш от ръба на склона.
Използвай мишката, за да запазиш правилната посока.
За по-добро приземяване, кликвай възможно най-близо до земята.
Олимпийски Игри 2012 Лондон
Някога мечтал ли си да се състезаваш на олимпийските игри? Играта Олимпийски Игри 2012 Лондон ти дава възможността да изпиташ насладата от олимпийските спортове. Избери своята националност и се впусни в олимпийската надпревара. Можеш да тренираш в различни дисциплини като плуване, стрелба, бягане с препятствия и много други. Успех в събирането на златни медали за страната ти.
Олимпийски Игри 2012 Лондон
4.50
33,7K
Бен 10 Баскетбол
Спортна игра с любимият ви герой с извънземна сила Бен 10. Помогнете на Бен 10 да вкара възможно най много топки в движещите се баскетболни кошове.
Бен 10 Баскетбол
3.00
38,6K
Стани Богат
Играйте популярната теливизионна игра стани богат. Отговаряйте вярно на различни въпроси и използвайте джокерите си разумно, за да стигнете до голямата награда.
Стани Богат
3.88
736,4K
Super crazy guitar maniac dx 2
Продължението е най-накрая готово то има 16 песни за китара,6 китари и разбирасе лудия stickman!
Super crazy guitar maniac dx 2
5.00
10,8K
Рафтинг в Бели Води
Рафтинг в Бели Води е спортна игра направена от ветераните в бранша Miniclips. Играта предлага страхотна триизмерна графика направена на Шокуейв Флаш. Скачай в лодката и наслади на това уникално рафтинг приключение по различни буйни реки. Дай най-доброто от себе си за да завършиш без да изтървеш врата или да изгубиш съотборник.
Рафтинг в Бели Води
4.00
18,8K