Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Полицейско преследване
Добър 2.33
(6 гласа)

Полицейско преследване

Преследвайте колата с терористите.
Посещения: 112771 Размер на файла: 3 MB Добавено: ср 3 мар 2010
Добави към любими
Управление със стрелките.
Spacebar - ускорение
Полицейско преследване (Police Pursuit)
Полицейско преследване и игра с коли в която ти си в ролята на патрулиращ полицай. Преследвай и хващай престъпниците. На всяко ниво има различни цели, които трябва да изпълняваш за да преминеш на следващото ниво. Успех в борбата срещу престъпността.
Полицейско преследване (Police Pursuit)
4.40
107K
Полицейско отмъщение
Скачай в полицейската кола и газ към магистралата. Там се подвизават опасни престъпници които трябва да си получат заслуженото. Карай бясно през трафика докато не достигнеш до колите набелязани с мишена. Тях трябва да ги изблъскаш от пътя и да ги унищожиш.
Полицейско отмъщение
4.00
41,8K
Полицейско бъги
Карайте полицейско бъги по различни планети. Събирайте диаманти и изпълнявайте зрелищни трикове за максимален резултат. След всяко ниво може да използвате диамантите за да подобрявате бъгито.
Полицейско бъги
5.00
40,1K
Ченгето Новобранец 2
Ченгето Новобранец 2 е игра с коли, в която ще участваш в магистрални преследвания. Ти си в ролята на млад полицай който патрулира по магистралата и събира пари. Избягвай трафика и различните препятствия по пътя. След всяка мисия може да използваш събраните пари за да подобрения.
Ченгето Новобранец 2
5.00
14,6K
Traffic Command 3
В третата версия на играта Traffic Command, вие контролирате трафика в града. Управлявайте светофарите и вдигайте закъсалите коли с хеликоптер, за да избегнете задръствания и катастрофи.
Traffic Command 3
3.50
43,7K