Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Mad Truck
Добър 3
(1 глас)

Mad Truck

Карайте и балансирайте огромният камион. Внимавайте да не се преобърнете.
Посещения: 30444 Размер на файла: 1 MB Добавено: чт 4 мар 2010
Добави към любими
Играе се с със стрелките.
Mad Trucker 3
Карайте огромен камион, въоръжен с картечница и оръдие. Стреляйте по колите и самолетите които ви атакуват. Пазете се да не се блъснете и ремонтирайте и зареждайте камиона редовно. Със спечелените пари можете да подобрявате камиона си.
Mad Trucker 3
4.50
26,3K
Mad Truckers
Карате голям тир и газите наред.
Mad Truckers
5.00
28,3K
Mad Truck Challenge
Mad Truck Challenge е състезателна игра с камиони, направена от програмистите на playhub.com. Играта предлага 20 различни трасета, на които можете да премерите сили със състезателите оправлявани от компютъра. След всяко състезание можете да използвате събраните пари, за да подобрите камиона си или да закупите нов. Успех в успорваната надпревара!
Mad Truck Challenge
4.50
8,8K
Mad Truckers 2
Карайте огромен камион с 18 гуми по магистралата, като внимавате да не ви свърши горивото и да не се блъснете в другите участници в трафика. След всяко ниво можете да подобрявате камиона си, за да стигнете максимално далече.
Mad Truckers 2
5.00
41,5K
Mad Racers
Добре дошли в клуба на лудите рейсъри. Готов ли си да бъдеш един от тях? Състезавайте се срещу най-добрите и намерете своето място сред тях. Внимавайте защото пистата е много коварна - разлято масло и други опасности дебнат зад всеки завой.
Mad Racers
4.00
47,2K