Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Мисия Афганистан
Добър 3
(1 глас)

Мисия Афганистан

В тази екшън игра вие сте войник на мисия в Афганистан.
Посещения: 27018 Размер на файла: 4 MB Добавено: пн 8 мар 2010
Добави към любими
Управление със стрелките.
Прицел и стрелба с мишката
Z - стрелба
Spacebar - скок
Мисия Робокоп
Мисия Робокоп (RoboCop Mission) е нова игра която има за цел да рекламира новия версия на култовия хит Робокоп. Играта е направена за Unity Player. Взимай патлака и се опитай да оцелееш възможно най-дълго във вражеската среда.
Мисия Робокоп
3.50
5,5K
Мисия свобода
Мисия свобода е страхотна космическа игра с летене. В тази игра вие сте в ролята на военен пилот, пилотиращ тежко въоръжен космически кораб изпълняващ разнообразни мисии. Бийте се с атакуващите ви вражески кораби и събирайте бонуси и подобрения за оръжията си.
Мисия свобода
3.00
6,2K
Мисия в космоса - изгубената колония
Мисия в космоса е походова стратегия в космоса. В епизода 'Изгубената Колония' ти контролираш група от войници изпратени на различни мисии в колония която е изгубена отдавана, и в момента е окупирана от враждебни извънземни видове.
Мисия в космоса - изгубената колония
4.00
14,6K
Хобо 6 - в Ада
Най-накрая излезе следващата версия на култовата игра Хобо. В тази версия нашия любимец е попаднал в Ада. Използвай уникалните си способности и комбинации от удари за да победиш ордите от демони които те атакуват.
Хобо 6 - в Ада
3.00
31,6K
Мафия - Отмъщението
Нова гангстерска игра. Вие сте от гангстерска фамилия и трябва да отмъстите за свой роднина който е бил похитен по-рано в същия ден.
Мафия - Отмъщението
4.00
16,3K