Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Спасител на Мацки
Много добър 4
(4 гласа)

Спасител на Мацки

Екшън игра, в която обикаляте нивата и спасявате пленените от гангстери жени.
Посещения: 33385 Размер на файла: 7 MB Добавено: вт 9 мар 2010
Добави към любими
Управление със стрелките.
X -стрелба
C - скок
Super Sergeant Shooter
Super Sergeant Shooter е страхотна 3D игра, вдъхновена от класиката Doom. Използвайте оръжията и амунициите които намерите, за да си проправите път до изхода към следващото ниво.
Super Sergeant Shooter
4.33
31,6K
Праисторическа Акула
Гладната акула отново е тук - този път в праисторическа версия на добре познатата ни игра. Храни гладната акула със всичко което ти попадне - хора, динозаври и летящи създания.
Праисторическа Акула
4.00
14,1K
Избегни Смъртта
Избегни Смъртта е много простичка и зарибяваща игра. Ти си в ролята на малка нинджа която трябва да се пази и да посича враговете си. Действай и мисли бързо преди черните нинджи да са те довършили.
Избегни Смъртта
4.00
3,1K
Избивай Зомбита
Избивай зомбита е игра в която трябва да оцеляваш възможно най-дълго. Играта може да се играе в 4 различни герои. Зомбитата прииждат от всякъде, и ти ще трябва да ги удържиш.
Избивай Зомбита
4.00
13,2K
Бягство към Ада
Пробивай си път през подземния свят, като изпълняваш различни задачи. Събирай златни монети, и ги използвай за да подобряваш уменията си на края на всяко ниво. Изпълни всички мисии за да се завърнеш в къщи и да се изправиш лице в лице с най-опасния си враг - Тортата на отчаянието.
Бягство към Ада
3.75
3,7K