Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Градина с цветя
Много добър 3.71
(42 гласа)

Градина с цветя

Трябва да садиш едно до друго цветята от един вид. Целта е да засадиш максимално много еднакви цветя.
Посещения: 122206 Размер на файла: 157 KB Добавено: нд 14 мар 2010
Добави към любими
Играе се с мишката.
Европейска Котка 2
Втората версия на логическата игра Европейска Котка е вече и при нас. В нея трябва да помогнеш на сладкото малко коте да се храни докато пътува из Европа. Цъкай по ледените блокчета и други обекти за да ги накараш да изчезнат и да освободят пътя за пицата на котката.
Европейска Котка 2
4.50
8K
Bubble Elements
Изстрелвайте елементи, така че да съвпаднат като цветове.
Bubble Elements
3.00
20,8K
Овцата Шон изгубена в Лондон
Нов епизод на играта Шон Овцата е вече тук. Този път приключението се развива в Лондон. Целта ти е да помогнеш на изгубената овца да намери пътя към дома.
Овцата Шон изгубена в Лондон
4.20
35K
Дино Лов на Месо 2
Дино Лов на Месо 2 е аркадна игра, в която трябва да помогнете на двата динозавъра да съберат всичкото месо на нивото и да се спасят от гладуване. Големият динозавър има способността да атакува със смъртоносната си лапа, а малкият стреля с огнени кълба. Помогнете на динозаврите да съберат всичкото месо и се пазете от другите животни. Успех!
Дино Лов на Месо 2
4.33
3,6K
Изкъпи Кучето
Изкъпи Кучето е забавна и предизвикателна игра, която се подчинява на законите на физиката. Твоят най-добър приятел е доста измърсен и трябва да го изкъпеш с вода. Използвай мишката за да го поливаш с вода. Първите няколко нива са доста лесни, но след това играта става по-интересна.
Изкъпи Кучето
5.00
6K