Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Homerun in Berzerk Land
Отличен 5
(1 глас)

Homerun in Berzerk Land

Изберете силата и посоката на удара си, така че компютърният специалист да прелети максимално дълго разстояние. С получените пари можете да закупите по-добро оборудване.
Посещения: 7668 Размер на файла: 5 MB Добавено: пт 16 апр 2010
Добави към любими
Избери посоката и силата на удара с мишката.
Homerun In Berzerk Land - Berzerk Ball
Изберете ъгъла и силата на удара, така че да изстреляте компютърният специалист възможно най-далече. С всеки удар трупате опит и събирате пари, за подобрения на екипировката ви.
Homerun In Berzerk Land - Berzerk Ball
4.00
10,2K
Камион Урал
Камион Урал е транспортна игра с руски камиони. Ти си шофьор на камион от армията и целта ти е да доставяш ценни товари от една военна база до друга. Натовари сандъците на камиона и ги транспортирай внимателно без да ги разсипеш по пътя. След всяко ниво може да подобряваш камиона.
Камион Урал
3.00
28,3K
Града на Чудовищата
На далечен остров, наречен острова на чудовищата, си живели спокойно и самите чудовища. Идилията продължила до един ден в който острова бил нападнат от алчните хора, които искали да вземат всички ресурси от острова и да ги използват за собствена облага. Развий града си, подобри защитата и създай добре тренирана армия с която да разгромиш враговете си.
Града на Чудовищата
4.00
10,2K
В космоса 2
Втора версия на популярната игра В Космоса е вече и при нас. В новата версия трябва да подобряваш ракетата си и да стигнеш до марс. Управлявай ракетата внимателно, защото има много летящи предмети които могат да провалят мисията ти.
В космоса 2
3.50
14,2K
Операция Буря 3
Операция Буря 3 е една от най-готините и реалистични игри с лъкове. В нея можеш да изпробваш уменията си с древното оръжие. Селото ти е атакувано, а ти си най-добрия стрелец в селото и единствения който може да отблъсне атаката. Успех.
Операция Буря 3
3.00
21,9K