Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
xTrucks 2
Много добър 4
(1 глас)

xTrucks 2

Изберете най-подходящото окачване, двигател и гуми за вашият джип, за всяко ниво ще ви е нужна различна конфигурация.
Посещения: 17976 Размер на файла: 9 MB Добавено: нд 18 апр 2010
Добави към любими
Играта се играе със стрелките.
Градски Разбивач
Карайте огромен джип и го балансирайте, докато премазвате спрелите автомобили и преминавате препятствията делящи ви от края на нивото.
Градски Разбивач
5.00
40,1K
Тежки машини
Тежки машини е нова транспортна игра в която трябва да транспортираш тежка техника от точка А до точка Б. В някои от мисиите ще се налага да ползваш техниката по предназначение - да отсечеш и натовариш дърво и подобни.
Тежки машини
4.60
61,5K
Трактор
Трактор е забавна игра в която трябва да помогнеш на октопода да изчисти улиците от боклук. Октопода е нещастен защото родният му град е затрупан от боклуци. Помогни му да разчисти улиците от боклуците.
Трактор
3.00
16,6K
Заслужават да Умрат: Супервозило
Новата версия на невероятния хит Заслужават да Умрат е вече и при нас. В тази версия наречена супервозило, както може би се досещаш има нова кола - могъщото супер возило. Пали двигателя и не губи време - много зомбита чакат да бъдат размазани.
Заслужават да Умрат: Супервозило
4.80
43K
Майсторско Паркиране
Много трудна игра за паркиране, в която трябва да паркирате огромен камион с ремарке, на отбелязаното място за паркиране. Трябва да паркирате камиона по обозначеният начин, предницата трябва да е там където пише front.
Майсторско Паркиране
4.00
95,9K