Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Dawn of the Zombies
Отличен 4.5
(2 гласа)

Dawn of the Zombies

Защитете магазина за оръжия от зомбитата. След всяка вълна можете да посетите магазина и да закупите нови оръжия или да подобрите тези които вече имате.
Посещения: 13175 Размер на файла: 2 MB Добавено: пн 14 юни 2010
Добави към любими
Прицел и стрелба с мишката.
Z - стрелба с оръдието
1-9 - избор на оръжие.
Dawn Of The Sniper
Dawn Of The Sniper е екшън игра с много стрелба. Действието се развива в пост-апокалиптичен свят, в който ти трябва да предпазиш оцелелите хора от нападащите ги зомбита. Използвай оптиката на снайпера си за да ги локираш и да ги отстраняваш. След всяко ниво може да използваш парите за подобрения.
Dawn Of The Sniper
4.12
14,1K
Dawn of the Celebs 2
Стреляйте по зомбитата знаменитости, които преследват вашата лимозина, ако се приближат твърде близо ги удряйте с ръка.
След всяко ниво можете да подобрявате лимозината и оръжията си.
Dawn of the Celebs 2
3.40
22,8K
Принцеса-Дракон
Принцеса-Дракон е огнена магьосница и решава различни задачки в тъмницата с малко помощ от нейните приятелки. В началото на играта си сам самичък, но с напредването на играта ще отключиш съюзници, които ще ти помагат с трудните битки. След всяко ниво можеш да използваш парите които си събрал да подобряваш уменията си. Успех.
Принцеса-Дракон
5.00
2,6K
Червена Ярост на Пътя
Добре дошли в един пост-апокалиптичен свят, където храната е станала безценна, и хората са малцинство в света на зомбитата. Помогни на Наталия да сготви вкусните си пържоли и да ги продаде за пари, с които да подобри екипировката си. Всичко това трябва да се случи докато прегазваш зомбита.
Червена Ярост на Пътя
4.00
6K
Защитникът
Защитникът е нова екшън/защитна игра в която трябва да защитаваш барикадата си от безкрайните вражески вълни. След всяка вълна може да използваш спечелените пари за да подобряваш арсенала си. Успех.
Защитникът
5.00
4,6K