Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Mercedes Drift
Отличен 4.5
(6 гласа)

Mercedes Drift

Посещения: 57883 Размер на файла: 635 KB Добавено: чт 10 апр 2008
Добави към любими
Mercedes Benz SLS AMG Jigsaw Puzzle
Игра-пъзел с Mercedes Benz SLS AMG от 32 части.
Mercedes Benz SLS AMG Jigsaw Puzzle
4.00
15,8K
Паркирай кола играчка
Паркинг игра подходяща за най-малките. Целта да си избереш количка и да я паркираш на определеното за това място. Събирай зелените бонуси и внимавай да не удряш други коли или играчки. Забавлявай се докато паркираш :)
Паркирай кола играчка
4.00
20,4K
Раздели Секундата
Раздели Секундата (Split Second) е много добре направена състезателна игра с коли. Играта предлага четири различни автомобила, с които можете да се състезавате, но последният е заключен, трябва да спечелите определен брой състезания, преди да можете да се възползвате от него. Изберете колата, която най-много ви допада и се включете в надпреварата за първото място. Карайте възможно най-бързо, дрифтете по завоите и използвайте X, за да забавите опонентите си. Успех!
Раздели Секундата
3.43
17K
Класически Състезания
Страхотна триизмерна игра с класически рейсинг автомобили. Потопи се в духа на една отминала епоха. Избери си ретро състезателен автомобил и се впусни в ретро-надпреварата. Успех.
Класически Състезания
3.76
18,4K
Паркиране 3D
Паркиране 3D e нова триизмерна игра за паркиране в която трябва да паркираш колата си на определеното за това място. Можеш ли да преминеш през всичките 12 нива без да катастрофираш?
Паркиране 3D
5.00
16,5K