Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Dawn of the Celebs 2
Много добър 3.4
(5 гласа)

Dawn of the Celebs 2

Стреляйте по зомбитата знаменитости, които преследват вашата лимозина, ако се приближат твърде близо ги удряйте с ръка.
След всяко ниво можете да подобрявате лимозината и оръжията си.
Посещения: 22982 Размер на файла: 4 MB Добавено: пн 28 юни 2010
Добави към любими
Прицел и стрелба с мишката.
Spacebar - удар с рака
Dawn Of The Sniper
Dawn Of The Sniper е екшън игра с много стрелба. Действието се развива в пост-апокалиптичен свят, в който ти трябва да предпазиш оцелелите хора от нападащите ги зомбита. Използвай оптиката на снайпера си за да ги локираш и да ги отстраняваш. След всяко ниво може да използваш парите за подобрения.
Dawn Of The Sniper
4.11
14,7K
Dawn of the Zombies
Защитете магазина за оръжия от зомбитата. След всяка вълна можете да посетите магазина и да закупите нови оръжия или да подобрите тези които вече имате.
Dawn of the Zombies
4.50
13,4K
Стингър Зед
Стингър Зед е игра със стрелба в която ти си в ролята на капитан Зед който е въоръжен с базука с ограничен бой снаряди. Насочвай ракетите и избий всички врагове които се крият по нивото и събирай бонуси.
Стингър Зед
5.00
13,5K
Измъкване от Военната Зона 2
Новата версия на страхотната военна игра Измъкване от Военната Зона е вече тук. Целта на играта е да опазиш приятелския джип от враговете. Осигури му прикриващ огън и не допускай нито един вражески войник наблизо. Много подобрения и въздушни подкрепления.
Измъкване от Военната Зона 2
5.00
12,4K
Кръстосан Огън M4A1
Легендарното оръжие M4A1, със сребърно тяло и синя светлина разкрива истинската класа на това оръжие. Целта в тази игра е да елиминираш всички терористи, като използваш легендарната M4A1.
Кръстосан Огън M4A1
5.00
10,6K