Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Larry and the Gnomes
Много добър 4
(2 гласа)

Larry and the Gnomes

Вашата мисия в тази екшън игра е да се биете срещу гномиите. Избийте ги всичките и съберете 15-те камъка на съдбата.
Посещения: 12867 Размер на файла: 18 MB Добавено: пт 6 авг 2010
Добави към любими
Движени със стрелките.
S - атака.
E - смяна на оръжието
D - хвърляне на оръжието
Road of the Dead
Повечето хора в града са превърнати в зомбита, в градът е обявено военно положение. Единстеният ви шанс за спасение е да избягате с кола по магистралата. Играта зарежда бавно, защото е 25 MB
Road of the Dead
5.00
150,4K
Гладен червей 2
Готина игра в която ти си злобен червей, който е обезумял от глад. Твоята цел е да го нахраниш като се нахвърляш върху всичко което се движи. След всяко ниво можеш да подобряваш своя домашен любимец.
Гладен червей 2
4.60
24,9K
Дъжд от Зомбита
Дъжд от Зомбита е игра със стрелба в която трябва да стреляш по ордите зомбита които се опитват да завземат града ти. Крий се зад барикадите и се опитвай да удържаш позиция срещу зомбитата.
Дъжд от Зомбита
5.00
9,4K
Голяма Лоша Маймуна
В тази екшън игра ти си в ролята на една голяма лоша маймуна която се разхожда из града и разрушава всичко което и се изпречва на пътя. Играта предлага цели 16 нива и целта ти е да нанесеш възможно най-много разрушения и да избягваш полицейските атаки. Успех.
Голяма Лоша Маймуна
3.58
9,5K
Zombie Strike
Zombie Strike е игра за оцеляване със зомбита. Играта е направена за Unity Player. Ти се озоваваш хванат в капан в една стара ферма пълна със зомбита. Твоята цел е да оцелееш 10 минути, като използваш огромен арсенал от оръжия за да стреляш по опасните зомбита. Успех.
Zombie Strike
3.45
11,7K