Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Monster Racers
Отличен 5
(1 глас)

Monster Racers

Много добре направено 3D състезание с 4x4 джипове. За да играете играта ви трябва shockwave плъгин.
Посещения: 71982 Размер на файла: 3 MB Добавено: вт 10 авг 2010
Добави към любими
Играта се играе със стрелките.
Spacebar - ускорение.
Monster Truck Jam Racing
Monster Truck Jam Racing е нова игра с монстър тръкове направена за Unity Player. Състезавай се срещу компютъра на затворена писта. Първите няколко нива са доста лесни, но по-нататък играта става доста интересна. Успех.
Monster Truck Jam Racing
3.60
4,5K
Monster Best Ride
В играта Monster Best Ride можеш да караш пет различни монстър тръка на десет различни писти, но за целта трябва първо да ги отключиш. Пали двигателя и се впусни в надпреварата. След всяко състезание можеш да подобряваш тръка със спечелените пари. Успех.
Monster Best Ride
5.00
3,9K
Monster Truck Assault
Monster Truck Assault e двуизмерна състезателна игра с камиони. Състезавай се срещу компютърно управлявани опоненти, стреляй ги с ракети и използвай турбо за да ги победиш. Печели пари от състезанията и подобрявай машината си за следващите състезания.
Monster Truck Assault
4.00
4,6K
Monster Truck 3D Reloaded
Седни зад волана на този монстър трък и карай по триизмерна писта. Опитай се да стигнеш до края на всяко ниво без да падаш от пистата. При падане ще бъдеш върнат до последния чек пойнт през който си минал.
Monster Truck 3D Reloaded
3.50
43K
Monster Truck America
Карайте огромен американски джип по различни писти намиращи се из националният парк „Гранд Каньон“. След всяко ниво можете да ремонтирате и подобрявате джипа си.
Monster Truck America
3.00
28,9K