Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
 Once Upon A Time In Gibson City!
Отличен 5
(1 глас)

Once Upon A Time In Gibson City!

Всеки един от трите героя в тази екшън игра има своя история в мистериозния град Гибсон. Отбранявайте се от роботите и извинземните и разгадайте мистерията на Гибсон.
Посещения: 6512 Размер на файла: 4 MB Добавено: чт 2 сеп 2010
Добави към любими
WASD - движение.
F - граната
X - аптечка
1-9 - избор на оръжие
Битка в Пещерата
Спускай се през тъмните подземни коридори и се сражавай срещу магьосници, орки и страшни чудовища, докато си пробиваш път към края на нивото. Събирай енергия и монети. На края на всяко ниво има труден бос който ще ти препречи пътя към изхода. Успех.
Битка в Пещерата
3.00
3K
Мистериозно Оръжие
Мистериозно Оръжие е ходова стратегическа игра, в която се сражаваш срещу огромни чудовища с митичния си меч. Изучавай нови движения и подобрявай уменията си, като използваш парите които си спечелил в битките.
Мистериозно Оръжие
5.00
6,5K
Box Head - 2Play
Дългоочакваната трета част от успешната поредица Boxhead най-накрая е тук. Това със сигурност е най-добрата от всички части на Boxhead - с повече стаи и двубой на живот на смърт.
Box Head - 2Play
4.00
9,1K
Бягство от затвора
Помогнете на Майкъл Скофийлд да избяга от затвора, без да бъде забелязан от охраната.
Бягство от затвора
4.00
18,7K
Оставен да Умре
Страхотна екшън-сървайвъл игра със зомбита. Ти си в ролята на смел войник, който за зла беда е паднал от военния хеликоптер на необитаем остров населен от зомбита. Защитавай позицията си срещу безкрайните орди от зомбита. Подобрявай екипировката си за да издържиш по-дълго.
Оставен да Умре
4.00
6,7K