Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Total Drift
Много добър 4
(1 глас)

Total Drift

Total Drift е игра, в която трябва да съберете нужните точки и да направите четири обиколки, за да минете на следващото ниво. Можете да сменяте или подобрявате колата си.
Посещения: 44160 Размер на файла: 2 MB Добавено: вт 9 ное 2010
Добави към любими
Играта се играе със стрелките.
Малки рейсъри
В играта малки рейсъри управляваш малък Smart по магистралата. В играта има 4 нива и всяко ниво е на различно място. Твоята мисия е да избягваш трафика и други препятствия по пътя. Събирай пари за подобрения.
Малки рейсъри
4.00
35,4K
Шофиране за Кеф
Шофиране за кеф е автомобилен симулатор в който караш кола. Играта е с реалистична графика и честно казано няма цел - просто шофиране за кеф.
Шофиране за Кеф
4.67
46K
Момче за Паркиране 3D
Момче за Паркиране 3D e триизмерна версия на играта популярната игра. Мисията ти е да паркираш колите на гостите, на отредените за това места, когато е нужно да върнете колата на собственика и. Забавлявайте се и изкарвайте пари.
Момче за Паркиране 3D
4.50
35,2K
Зловещ джип
Доста страховита игра в която ти караш нечовешка машина из гробището. По пътя ще изкачат зомбита и други тъмни сили, нека те не те плашат. Карай през нивата и прави сложни трикове във въздуха. Дори и да обърнеш колата с колелата нагоре може да продължиш.
Зловещ джип
4.00
19,5K
Шофьорски курсове
Ако сте си мислили че е много лесно да станеш шофьор на камион, значи сте били в заблуда. Всъщност това е една не-лека задача. В тази игра целта ви е да вземете шофьорските курсове успешно, без да се провалите. Отначало ще тренирате на коли, а след това и на камиони. Успех.
Шофьорски курсове
3.50
34,7K