Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Fireboy and Watergirl 3 - In The Forest Temple
Много добър 3.5
(4 гласа)

Fireboy and Watergirl 3 - In The Forest Temple

Контролирайте огненото момче и водното момиче, така че те да не докосват противоположните елементи. Зелените елементи убиват и двата героя.
Посещения: 116041 Размер на файла: 2 MB Добавено: чт 25 ное 2010
Добави към любими
WADS и стрелките да движение на момчето и момичето.
Супер Бебе
Супер Бебе е аркадна игра вдъхновена от класиката Супер Марио. Ти си в ролята на малко бебе чиято любима играчка е открадната от зъл динозавър. Помогни на момчето да преодолее всички препятствия и да си вземе обратно играчката от злия динозавър.
Супер Бебе
4.22
5,3K
Cave Run
Скачайте и събирайте монети.
Cave Run
5.00
4,4K
Pew Pew Recoil
Pew Pew Recoil е екшън платформна игра в която имаш на разположение огромна пружина, която трбява да използваш за да скачаш колкото се може по-нависоко. Враговете ти в тази игра са Мегамен, и една Нинджа. Успех.
Pew Pew Recoil
3.06
7,3K
Лудия Рекс
Лудия Рекс е аркадна игра в която ти си в ролята на анимационен динозавър който полудява в музея. Първите няколко нива се лесни, и дори може би скучни, но след това стават по-трудни и интересни. Опитай се да разрушиш всички картини възможно най-бързо, без да те забележат охранителите. Успех.
Лудия Рекс
5.00
2,6K
Звезден Командо
Звезден Командо е много интересна аркадна игра, в която ти си в ролята на командос, който подскача от планета на планета и обезврежда враговете безшумно. Хаквай порталите, обикаляй по планетите и намери изхода от всяко ниво.
Звезден Командо
4.00
4K