Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Fireboy and Watergirl 3 - In The Forest Temple
Много добър 3.5
(4 гласа)

Fireboy and Watergirl 3 - In The Forest Temple

Контролирайте огненото момче и водното момиче, така че те да не докосват противоположните елементи. Зелените елементи убиват и двата героя.
Посещения: 116251 Размер на файла: 2 MB Добавено: чт 25 ное 2010
Добави към любими
WADS и стрелките да движение на момчето и момичето.
Аква Бой
Приготви се за подводно приключение в новата игра Аква Бой. Ти си в ролята на малко момче което на мисия с маймунката си Албърт. Заедно, те търсят шлема на Патандор. За жалост маймунката му е повредила подводницата и цялата им екипировка е потънала на дъното на океана. Изследвай морските дълбини и се опитай да намериш екипировката си и скритото съкровище. Успех.
Аква Бой
3.00
2,9K
Пристъп на Ярост
Пристъп на Ярост е много добре направена игра с ретро графика. В играта се разказва за един обикновен офис работник наречен Джони Кеш, на който му е отказано повишението което заслужава. Той получава пристъп на ярост и решава да раздаде правосъдие с юмруците си. Покажи на колегите си как се чувстваш като ги сриташ здраво.
Пристъп на Ярост
4.00
3,8K
Slayin
Slayin е малка ролева игра в която трябва да се сражаваш срещу врагове и босове, и да събираш златни и сребърни монети за да си купуваш брони и оръжия. Играта предлага 3 различни героя, но само първия е отключен в началото на играта.
Slayin
4.00
4,3K
Марио Приключение 2
Втората версия играта Марио Приключение е вече тук. Новата игра е с по-добра графика и много нови нива. Целта в тази игра е да помогнеш на Супер Марио е да спаси принцесата която отново е отвлечена от лошия Баузър.
Марио Приключение 2
4.33
4,7K
Супер Прасковка
Супер Прасковка е игра която много прилича на Супер Марио. Единствената разлика е че вместо Супер Марио играеш с принцеса Прасковка. Скачай по главите на лошите, събирай монетки и гъбки и избягвай капаните по нивото!
Супер Прасковка
4.00
5,5K