Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Truck Toss
Отличен 5
(1 глас)

Truck Toss

Карайте 4х4 камион, правете скокове и събирайте бонуси. Нивото свършва когато ви свърши горивото. След всяко ниво можете да подобрявате камиона си.
Посещения: 21237 Размер на файла: 3 MB Добавено: сб 27 ное 2010
Добави към любими
Движение със стрелките.
Spacebar - скок.
Truck Farm Frenzy
Truck Farm Frenzy е нова забавна игра с камиони и джипове. Обикаляй с камиона си из различни ферми, и се опитай да завършиш нивата на време. Внимавай да не строшиш машината преди да си стигнал до финиша.
Truck Farm Frenzy
3.17
5,2K
Truck Champ
Truck Champ е игра с големи джипове. Играта предлага 15 различни нива на които да се забавляваш. В началтото на играта започваш само с един джип, но с напредването през нивата ще отключваш нови машини. Успех.
Truck Champ
3.00
5,3K
Truck Mania 2
Много добра игра с камиони, в която управлявате камион влекач и транспортирате различни машини. В първите две нива трябва да транспортирате лека кола и валяк. Карайте внимателно, за да не потрошите машината, която транспортирате.
Truck Mania 2
4.75
83,1K
Truck Loader 2
Игра с камиони, в която трябва да натоварите палетите в камиона, като използвате електрокар с електромагнитен кран. Натоварете внимателно палетите и излезте от камиона, за да преминете на следващото ниво.
Truck Loader 2
3.00
85,8K
Truck Trial
Карайте високо проходим камион по трудно проходими горски терени, преминавайте различните препятствия и внимавайте да не потрошите камиона.
Truck Trial
5.00
49,5K