Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Crash Christmas
Много добър 4
(1 глас)

Crash Christmas

Помогнете на дядо Коледа да събере възможно най-много играчки, за коледната елха. Обиколете покривите на града и хвърляйте подаръци по черните котки и светещите прозорци.
Посещения: 38561 Размер на файла: 2 MB Добавено: чт 23 дек 2010
Добави към любими
Движение със стрелките.
Прицел и стрелба с мишката.
Crash Minions Rockets Zombies
Crash Minions Rockets Zombies е екшън игра, в която вашата цел е да спасите войниците, които са били ранени от врага. Взривявайте вражески ракети и препятствията пред които сте изправени, за да достигнете до ранените войници и да ги транспортирате до медицинския камион. Внимавайте, защото някой от войниците вече са трансформирани в зомбита.
Crash Minions Rockets Zombies
4.00
5,7K
Crash Boom Bang
Crash Boom Bang e логическа игра, в която разполагате с трима герои с различни способности. Единият експлоадира, другият удря силно, а третият рикошира. На всяко ниво трябва да използвате различни герои, за да избутате кутиите извън екрана.
Crash Boom Bang
4.00
10,5K
Crash Board
Помогнете на момичето да премине през нивата карайки новият си скейтборд. Стреляйте с футболни топки, за да си проправяте път през тухлените стени.
Crash Board
3.00
33,4K
Crash The Cars
Покажете уменията си на шофьор като блъскате другите коли в арената докато останете последната движеща се кола.
Crash The Cars
4.00
23,3K
Crash n Smash Derby
В тази игра участвате в разрушително дерби, Блъскайте другите коли и се постарайте да останете последната кола в движение.
Crash n Smash Derby
3.50
50,5K