Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Резултатите ви не могат да бъдат записани, защото не сте влезли в профила си. За да запазите резултатите си и да участвате в седмичното състезание, моля влезте в профила си или си създайте профил.
Оригинален размер
Homerun In Berzerk Land - Berzerk Ball
Много добър 4
(1 глас)

Homerun In Berzerk Land - Berzerk Ball

Изберете ъгъла и силата на удара, така че да изстреляте компютърният специалист възможно най-далече. С всеки удар трупате опит и събирате пари, за подобрения на екипировката ви.
Посещения: 10201 Размер на файла: 5 MB Добавено: сб 1 яну 2011
Добави към любими
Избор на ъгъл и скорост с мишката.
Управление на полета със стрелките.
Homerun in Berzerk Land
Изберете силата и посоката на удара си, така че компютърният специалист да прелети максимално дълго разстояние. С получените пари можете да закупите по-добро оборудване.
Homerun in Berzerk Land
5.00
7,7K
Марио Разбивача
Любимата принцеса на Марио отново е отвлечена от злия Баузър. Марио ще потегли на пътешествие със своя камион за да освободи принцесата. Помогни на Марио да спаси принцесата като разбие всички врагове по пътя си.
Марио Разбивача
3.00
17,6K
Братята Булдозер
Двама братя са се загубили в дълбока пещера с малко кислород и ограничено гориво. Помогни да излязат от пещерата като използват булдозер и кран. След всеки опит за бягство може да подобряваш машините им.
Братята Булдозер
3.00
31,1K
Лошия Строител 2
Втората версия на екшън играта лошия строител е вече тук. Новата версия предлага много нови нива и оръжия с които да се защитаваш строителна площадка. Грабвай оръжието си и се защитавай от безкрайните вълни от мутанти. След всяка вълна може да похарчиш събраните пари за оръжия.
Лошия Строител 2
3.00
6,3K
Магистрален Състезател
Магистрален Състезател е триизмерна игра с коли. Изисква Unity 3D плеър. В тази игра караш колата си по магистралата с висока скорост. Главната ти цел е да изпревариш всички по пътя си без да се разбиеш. След всяко състезание можеш да използваш парите които си изкарал за да си купиш по-бърза кола. Успех.
Магистрален Състезател
4.67
23,3K