Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Freecell Solitaire
Отличен 4.5
(2 гласа)

Freecell Solitaire

Флаш версия на класическата игра пасианс. Целта на играта е да подредите всички карти в последователна редица.
Посещения: 19288 Размер на файла: 1 MB Добавено: пн 24 яну 2011
Добави към любими
Подредете пасианса с мишката.
Spider Freecell Solitaire
Пасианс - съберете всички карти в 4 купчини, като започнете от Асата и така до поп. Може също да нареждате картите по колоните във възходящ ред.
Spider Freecell Solitaire
5.00
12,4K
Physics Cup
Вкарайте топката във вратата, без да докосвате противниковите защитници.
Physics Cup
4.00
8,8K
Сантасе ( Шестдесет и шест )
Сантасе е популярна игра на карти , която се играя от двама човека. В този вариант вие можете да играете онлайн с приятели или ваши близки.

Играта сантасе се играе с 24 карти , от тестето с 32 карти са премахват седмиците , като всяка карта има различна стойност. Точките са както следва : 9=0; J=2; Q=3; K=4; 10=10; A=11 . Целта е играча да събере 66 или повече точки за да спечели взятката. След край на раздаването се присъждат точки на победителят. Ако загубилият не е успял да събере 33 или повече точки, победителят получава две точки. Ако загубилият не е успял да вземе нито една взятка то играта се обявява за „капо“ и победителят получава три точки. Играта приключва когато единият играч събере 11 или повече точки. Всеки играч в началот на играта получава по 6 карти , като последната се обръща с видимата страна надолу и се определя като козов цвят. Карите са подредени по сила спрямо стойността си , като коза е най-силната карта. Комбинация от дама и поп от козов цвят се брои за 40т. , а дама и поп от друг цвят за 20т.
Сантасе ( Шестдесет и шест  )
5.00
3,8K
Пасианс
Надали има някой който да не е играл пасианс. Целта на играта е да се наредят картите по специален начин преди да е свършило цялото тесте.
Пасианс
5.00
6,7K
Унищожението на Косматите Топки 2
Зли чудовища са отвлекли малко сладко котенце за да принесат в жертва на техния Бог. Твой дълг е да спасиш малкото сладко създание от неговата зла участ. Пускай камъни, бомби и други предмети за да прочистиш косматите чудовища. Трябва да не остане нито едно чудовище за да преминеш на следващото ниво.
Унищожението на Косматите Топки 2
3.00
6,6K