Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Mad Trucker 3
Отличен 4.5
(2 гласа)

Mad Trucker 3

Карайте огромен камион, въоръжен с картечница и оръдие. Стреляйте по колите и самолетите които ви атакуват. Пазете се да не се блъснете и ремонтирайте и зареждайте камиона редовно. Със спечелените пари можете да подобрявате камиона си.
Посещения: 26257 Размер на файла: 7 MB Добавено: пт 28 яну 2011
Добави към любими
WASD - управление.
Spacebar - стрелба с картечницата.
Прицел и стрелба с ракети с мишката.
Mad Truckers
Карате голям тир и газите наред.
Mad Truckers
5.00
28,3K
Mad Truckers 2
Карайте огромен камион с 18 гуми по магистралата, като внимавате да не ви свърши горивото и да не се блъснете в другите участници в трафика. След всяко ниво можете да подобрявате камиона си, за да стигнете максимално далече.
Mad Truckers 2
5.00
41,5K
Mad Truck Challenge
Mad Truck Challenge е състезателна игра с камиони, направена от програмистите на playhub.com. Играта предлага 20 различни трасета, на които можете да премерите сили със състезателите оправлявани от компютъра. След всяко състезание можете да използвате събраните пари, за да подобрите камиона си или да закупите нов. Успех в успорваната надпревара!
Mad Truck Challenge
4.50
8,8K
Mad Racers
Добре дошли в клуба на лудите рейсъри. Готов ли си да бъдеш един от тях? Състезавайте се срещу най-добрите и намерете своето място сред тях. Внимавайте защото пистата е много коварна - разлято масло и други опасности дебнат зад всеки завой.
Mad Racers
4.00
47,2K
Mad or Dead
Mad or Dead е страхотна екшън игра, в която вие сте войник, който трябва да проникне в изоставен град превзет от мутирали животни и да го прочисти от заразата.
Mad or Dead
2.33
32,1K