Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Phineas And Ferb
Отличен 4.75
(4 гласа)

Phineas And Ferb

Конструирайте колата си като изберете гуми, шаси, двигател, броня, стикери и се състезавайте срещу компютъра или приятел.
Посещения: 80388 Размер на файла: 776 KB Добавено: нд 30 яну 2011
Добави към любими
Управлявайте колата със стрелките.
Ctrl - ускорение.
Global gears
Изберете вашата кола и участвайте в незаконни състезания. След всяко спечелено състезание можете да купувате по-добри части за вашата кола.
Global gears
4.00
72,8K
Сладка Надпревара
Сладка Надпревара е анимационна игра с невероятна триизмерна графика. Играта е вдъхновена от култовия филм на Дисни Ралф Разбивача. В тази игра може да караш най-различни колички направени от бонбони. Състезавай се срещу другите компютърно управлявани състезатели и се опитвай да печелиш всички състезатели.
Сладка Надпревара
4.67
12,2K
2600 КС Рейсинг
2600 КС Рейсинг е състезателна игра в която се състезаваш срещу компютърно управлявани опоненти. Избери си спортна кола, и изкарай тренинга който ще те подготви за истинското състезание. Пътят е много тесен и ще трябва да използваш шофьорските си умения за да изпревариш останалите.
2600 КС Рейсинг
3.00
44,4K
Lil Racerz
Много добре направено рали по черни, песъчливи терени. Първо карате една обиколка сам, за да опознаете терена и за да се класирате за стартовото подреждане, след това се състезавате с останалите участници в ралито.
Lil Racerz
5.00
35,3K
Ultimate Ambulance
Карайте линейка в градски услови, събирайте медикаменти и внимавайте да не катастрофирате.
Ultimate Ambulance
4.00
87,1K