Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Orbital Guard
Отличен 5
(1 глас)

Orbital Guard

Защитете орбиталната станция, като стреляте с оръдието по приближаващите метеорити.
Посещения: 10444 Размер на файла: 7 MB Добавено: вт 8 фев 2011
Добави към любими
Прицел и стрелба с мишката.
Зомби Кръстоносци
Краля Червената брада е добър и съвестен владетел, но на границата на кралството зъл магьосник се приготвя за ужасяващ план. Той е трансформирал поданиците на краля в Зомбита и ще се опита да превземе кралството на червената брада. Сега то зависи само и единствено от теб.. Строй защитни кули и ги подобрявай редовно за да удържиш позициите си. Успех.
Зомби Кръстоносци
4.50
11,7K
Atomic Creep Spawner
Atomic Creep Spawner е уникална по-рода си игра с ретро графика. Твоята цел е да спреш злия рицар който краде златото ти. Той ще се опитва да достигне до червената топка. Пускай най-различни същества които трябва да спрат злия рицар.
Atomic Creep Spawner
3.00
4,3K
Непобедимите 2
Защитна игра вдъхновена от екшън филма Незаменимите 2. В нея трябва да защитаваш базата си от вражеските атаки като строиш специални защитни сгради и кули и да използваш неразрушимите си войници.
Непобедимите 2
4.00
29,5K
Оставен да Умре
Страхотна екшън-сървайвъл игра със зомбита. Ти си в ролята на смел войник, който за зла беда е паднал от военния хеликоптер на необитаем остров населен от зомбита. Защитавай позицията си срещу безкрайните орди от зомбита. Подобрявай екипировката си за да издържиш по-дълго.
Оставен да Умре
4.00
6,2K
Нападението на Рицарите
Можеш ли да излезеш победител от тази битка? В тази игра трябва да се въплътиш в ролята на стрелец който трябва да защитава родината си от атаките на рицарите. Стреляй по враговете с лъка си докато не ги повалиш. Не им позволявай да стигнат до стената. Купувай си нови оръжия в магазина.
Нападението на Рицарите
2.67
9,5K