Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Orbital Guard
Отличен 5
(1 глас)

Orbital Guard

Защитете орбиталната станция, като стреляте с оръдието по приближаващите метеорити.
Посещения: 10492 Размер на файла: 7 MB Добавено: вт 8 фев 2011
Добави към любими
Прицел и стрелба с мишката.
Земята на парата
Много пристрастяваща стратегическа игра със готина графика. Мисията ти в нея да построиш тежко-въоръжена парна машина. Използвай я за да разрушиш парната армия на противника.
Земята на парата
2.43
31,2K
SAS - Zombie Assault 3
Укрепи и защити твоята зона, като избиваш вълните от атакуващи зомбита. Те ще се опитват да пробият защитата ти, и да проникнат в къщата за да изядат вкусния ти мозък. Поправяй счупените врати и събирай оръжия и други бонуси които ще ти помогнат да оцелееш по-дълго.
SAS - Zombie Assault 3
3.00
21,4K
Лошото Прасенце: Защита
Нова игра с лошото прасенце от Angry Birds. Този път ролите са разменени и лошото прасенце трябва да се защитава с лък. Стреляй по птиците които те атакуват, събирай бомби ъпгрейди които ще ти позволят да оцелееш за по-дълго. Успех.
Лошото Прасенце: Защита
4.67
16,4K
GoodGame Империя
"GoodGame Империя" е една забележителна стратегия. В тази игра стартирате с един собствен замък и шепа войници. Целта е да превърнете това в могъща империя като разширявате империята си и завземате нови територии.
GoodGame Империя
3.75
60,4K
Hum vs Zerg
Hum vs Zerg е защитна игра, в която строите различни сгради, произвеждащи танкове и войници. За да минете на следващото ниво трябва да разрушите базата на Зергите преди да е изтекло времето.
Hum vs Zerg
4.00
9,1K