Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Rebuild
Много добър 4
(1 глас)

Rebuild

Rebuild е походова стратегическа игра, в която трябва да изчистите града от зомбита и да го възстановите от щетите нанесени от инвазията на зомбитата.
Посещения: 16469 Размер на файла: 5 MB Добавено: вт 15 фев 2011
Добави към любими
Играта се играе с мишката.
Rebuild Chile
Почистете скалните маси и боклуците, за да се построят къщи на тяхно място.
Rebuild Chile
3.00
15,4K
Внимание ОМАХА 44
Действието в играта се развива по истински случай. Датата е 6ти Юни, 1944 г. в Нормандия, по време на десанта на съюзническите сили във Франция. Ти си в ролята на немски войник, който защитава плажната ивица. Имаш на разположение 6 различни немски оръжия като картечници и автомати. За да можеш да ги ползваш в играта, трябва първо да ги купиш в магазина. Сражавай се смело срещу американските войници в 20 напрегнати нива.
Внимание ОМАХА 44
4.00
4,8K
Защита на града на неживите
Сражавайте се срещу орди от гладни зомбита, събирахте бонусите и помощите които падат от небето. Не позволявайте на зомбитата да проникнат в града ви и да заразят местното население.
Защита на града на неживите
4.00
8,4K
Paint The Town
Оцвети града е екшън игра, в която вие се биете с многобройните зомбита атакуващи града ви. Купувайте нови оръжия и подобрявайте уменията си, за да оцелеете на прииждащите хорди от зомбита.
Paint The Town
3.00
6,5K
Играта свърши гризачи
Играта свърши гризачи е защитна игра, в която трябва да предпазите големият оранжев морков от гладните гризачи, които искат да го изядат. Единственият начин по който можете да предпазите моркова от изяждане е, като нахраните гладните гризачи с кули, които стрелят с моркови. Събирайте рубините, които гризачите пускат или ги копайте със специализирани миньорски кули и ги използвайте за закупуване на нови кули или подобряване на тези които вече имате.
Играта свърши гризачи
4.00
16,9K