Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Резултатите ви не могат да бъдат записани, защото не сте влезли в профила си. За да запазите резултатите си и да участвате в седмичното състезание, моля влезте в профила си или си създайте профил.
Dromad
Добър 3
(1 глас)

Dromad

Dromad е екшън игра с ретро графика. Целта на играта е да стреляте по атакуващите ви чудовища и да събирате опит, за да подобрите оръжието си.
Посещения: 12153 Размер на файла: 2 MB Добавено: ср 16 фев 2011
Добави към любими
Движение със стрелките.
X - стрелба.
Vintage Carbon
В тази игра вие сте крадец на антични коли.
Vintage Carbon
5.00
24,9K
Бездната
Бездната е страхотна бойна игра. Историята разказва как Рекс се е промъкнал в леговището на Ван Клейс, което се намира в бездната и трябва да устои на атаките на чудовищата Ево. Унищожи колкото можеш повече Евота преди Агент 6 да доведе войните на провидението и да довърши започнатото от теб.
Бездната
3.00
10,5K
Ruff and Tumble
Това в флаш версия на класическата игра Ruff and Tumble. За тези които не са играли оригиналната игра Ruff and Tumble е страхотна аркадна игра с ретро графика. Вземете лазерната си пушка и започнете битката срещу извънземната раса окупирала планетата ни. Успех!
Ruff and Tumble
3.00
2,4K
Марио срещу Зелда
Марио срещу Зелда е състезателна игра с мотори. Главните герои са добре познатите ни Супер Марио и Зелда. Заедно, те са организирали състезание с мотори. Избери си един от двамата и се опитай да победиш опонента си в това трудно състезание.
Марио срещу Зелда
5.00
12,2K
Дик срещу Зомбитата
Дик срещу зомбитата е нова игра, в която главния герой Дик ще се изправи срещу орди от зомбита. Бий се срещу зомбитата на различни арени, и използвай събраните точки за да подобряваш уменията на героя си.
Дик срещу Зомбитата
3.00
5,4K