Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Tropi Golf
Отличен 5
(1 глас)

Tropi Golf

Tropi Golf е 3d голф игра, в която голф играчът е розова или кафява маймунка. Цветът на маймунката зависи от вас. Целта на играта е да вкарате топката в дупката, както и да съберете възможно най-много звезди, за максимален резултат.
Посещения: 19692 Размер на файла: 3 MB Добавено: сб 16 авг 2008
Добави към любими
Прицелване и удряна на топката с мишката.
Използвайте стрелките за да приближаване и отдалечавате камерата.
Рали в каньона
Рали в каньона е супер трудна, триизмерна игра в която се състезаваш срещу компютърно управлявани опоненти. Играта предлага 5 писти но за да ги отключиш трябва да завършиш на първо място.
Рали в каньона
5.00
33,5K
Age of Speed
Много добро 3D състезание с коли. Финиширайте първи за да отключвате нови писти.
Age of Speed
3.00
92,6K
Ледено Рали 3D
Ледено Рали е уникална триизмерна игра с коли. За да играете е необходимо да имате инсталиран Unity Player. В тази игра имаш възможността да изпробваш шофьорските си умения по заснежени писти. Пали двигателя и се впусни в надпреварата.
Ледено Рали 3D
5.00
39K
Зловещия Телепорт
Зловещия Телепорт е красива триизмерна игра с героите Финеас И Фърб. Те са измислили телепортираща машина, която ще им помогне да си свършат работата по-лесно. За жалост злия доктор е откраднал разработката им и е единия от героите ни е телепортиран в щаба на злия доктор. Помогни на другия герой да спаси приятеля си.
Зловещия Телепорт
3.00
8,6K
Червен Картинг
Червен картин е една наистина забележителна състезателна игра със триизмерна графика в която се състезавате срещу 11 опонента.
Червен Картинг
5.00
14,6K