Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Tropi Golf
Отличен 5
(1 глас)

Tropi Golf

Tropi Golf е 3d голф игра, в която голф играчът е розова или кафява маймунка. Цветът на маймунката зависи от вас. Целта на играта е да вкарате топката в дупката, както и да съберете възможно най-много звезди, за максимален резултат.
Посещения: 19494 Размер на файла: 3 MB Добавено: сб 16 авг 2008
Добави към любими
Прицелване и удряна на топката с мишката.
Използвайте стрелките за да приближаване и отдалечавате камерата.
Агресивно шофиране
Страхотна триизмерна игра с коли и шофиране. Състезавай се срещу компютърно управлявани опоненти на 6 различни писти. За да отключиш следващото ниво трябва завършиш първи. Забавлявай се докато шофираш тази супер мощна състезателна кола.
Агресивно шофиране
2.40
106,3K
Euroleague Trickshots
Баскетболна игра в която тренирате стрелба от различни позиции и участвате в турнири.
Euroleague Trickshots
4.50
53,6K
Армейско Паркиране 3
Харесва ли ти да караш военни машини? Паркирал ли си танк? В тази нова триизмерна игра с танкове ти ще бъдеш в ролята на войникът който трябва да ги паркира. Задачата ти е да паркираш танковете след всяко учение, като внимаваш да не настъпиш мина.
Армейско Паркиране 3
4.00
3,7K
Гладко Състезание
Гладко Състезание е простичка игра с много добра графика. В тази игра се състезаваш срещу компютърно управлявани опоненти на затворена писта. Избери си степен на трудност, брой на останалите състезатели и се впусни в надпреварата.
Гладко Състезание
4.00
44,7K
Бейзбол
Бейзбол е много добре направена спортна игра. Целта е да удариш 24 топки, като ги насочиш към точните зони. Това ще ти осигури точки. Ако не уцелиш топката това се брои за пропуск. Ако успееш да запратиш топката извън полето се брои за 10 точки. Успех.
Бейзбол
4.50
9K