Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Резултатите ви не могат да бъдат записани, защото не сте влезли в профила си. За да запазите резултатите си и да участвате в седмичното състезание, моля влезте в профила си или си създайте профил.
Оригинален размер
Winning - The Charlie Sheen Game
Много добър 4
(2 гласа)

Winning - The Charlie Sheen Game

Забавна игра с ретро графика. Главният герой е Чарли Шийн, който шофира по улиците с бясна скорост, качва готини мадами и гази хората. Избягвайте пътните блокади и други препятствия.
Посещения: 28096 Размер на файла: 1 MB Добавено: пн 14 мар 2011
Добави към любими
Управлявайте колата със стрелките.
Spacebar - използване на бонусите
Страхотни Коли
Страхотни Коли е игра в която трябва да изминеш максимално разстояние с един опит. Може да играеш в 4 различни свята. Избери си кола и се впусни в надпреварата. Прави задни салта за бонус турбо и размазвай всичко по пътя си. След всеки опит можеш да използваш спечелените пари за да подобряваш колата си, или направо да я смениш с нова.
Страхотни Коли
4.00
8,5K
Решение 3
Решение 3 е игра с коли, в която вие сте изпратен на мисля, да стигнете до скоро свален съюзнически кораб и да спасите оцелелите. Колата с която разполагате няма ресурсите да стигне до мястото на катастрофата, но след всеки неуспешен опит можете да използвате събраните пари за подобряване на колата си.
Решение 3
5.00
26,8K
Полицейско преследване (Police Pursuit)
Полицейско преследване и игра с коли в която ти си в ролята на патрулиращ полицай. Преследвай и хващай престъпниците. На всяко ниво има различни цели, които трябва да изпълняваш за да преминеш на следващото ниво. Успех в борбата срещу престъпността.
Полицейско преследване (Police Pursuit)
4.33
107K
Karate Blazers
Аркадна ретро игра подобна на Каратека.
Karate Blazers
4.19
109,7K
Zombie Ramming
Карайте кола и прегазвайте атакуващите ви зомбита. След всяко ниво можете да поправяте и подобрявате колата си.
Zombie Ramming
5.00
18,8K