Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Angry Birds
Отличен 4.09
(11 гласа)

Angry Birds

Едва ли има някой който не чувал за играта Angry Birds но все пак ще кажем няколко думи. Целта на играта е да унищожите прасетата, като изстрелвате ядосаните птички по тях.
Посещения: 385991 Размер на файла: 7 MB Добавено: чт 24 мар 2011
Добави към любими
Играта се играе с мишката.
Angry Birds Билярд
Angry Birds Билярд е спортна игра с героите от популярната игра Angry Birds и Лошите Прасенца. Използвай червената птица като бяла билярдна топка и бутай зелените прасенца в джобовете на билярдната маса. Успех.
Angry Birds Билярд
2.50
5,6K
Angry Birds в Космоса
В тази игра Angry Birds ще се сражават със злите прасенца в космоса, като използват новото си космическо колело. Бъди много внимателен защото имаш само 10 живота, а има цели 10 нива в които трябва да спасиш яйцата от лошите прасенца.
Angry Birds в Космоса
4.60
6,1K
Скачай! Angry birds
Бясната птица е тръгнала на приключение към върха. Пожелай и успех и помогни да постигне максимална височина със всеки полет.
Скачай! Angry birds
5.00
6,1K
Angry Birds Halloween Boxs
Това е римейк на популярната игра Angry Birds. Разликата е между тази игра и оригинала е, че в новата версия не се биете срещу прасетата, а срещу Хелунски тикви.
Angry Birds Halloween Boxs
5.00
13,9K
Angry Birds Състезания
Включи се в лудите състезания на Angry Birds срещу лошите прасета. Демонстрирай шофьорските си умения и спечели всичките 8 предизвикателни нива.
Angry Birds Състезания
4.20
11,3K