Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Mario and Friends Tower Defense
Отличен 4.5
(2 гласа)

Mario and Friends Tower Defense

Mario and Friends Tower Defense е първата защитна игра с любимите ви герои от поредицата Супер Марио. В тази игра защитните ви кули са Супер Марио и неговите приятели. Поставете ги на стратегически места, за да спрете инвазията на многобройните Гумби.
Посещения: 13335 Размер на файла: 2 MB Добавено: чт 24 мар 2011
Добави към любими
Играта се играе с мишката.
Mario Block Ball
Този път Марио, Донки Конг и Соник са се съюзили за да разрешат пъзела който техните врагове са им приготвили. Всеки герой има уникални умения - използвайте ги за да изблъскате кубовете от екрана и да преминете на следващото ниво.
Mario Block Ball
2.00
29K
Mario ATV In Sonic Land
Супер Марио е тръгнал на пътешествие из света на Соник с новото си червено АТВ и се е изгубил. Помогнете му да намери пътят към дома и да се прибере без да падне от мощното АТВ.
Mario ATV In Sonic Land
4.00
40K
Mario Doomsday
Супер Марио игра, в която освен че скачате по главите на враговете, можете и да ги стреляте с различни оръжия. Успех!
Mario Doomsday
5.00
47,6K
Mario Plane Rescue
Помогнете на Супер Марио да спаси принцесата и приятелите си, като летите из небето избягвате вражеските самолети и активирате щита си когато ви атакуват.
Mario Plane Rescue
4.00
15,3K
Mario Across The World
В играта Mario Across The World трябва да помогнете на Супер Марио да обиколи света със своят нов скутер. Карайте внимателно, защото скутерът е доста мощен и се обръща лесно, избягвайте препятствията, които срещнете по пътя и финиширайте без да паднете от мотора.
Mario Across The World
2.00
28,4K