Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Резултатите ви не могат да бъдат записани, защото не сте влезли в профила си. За да запазите резултатите си и да участвате в седмичното състезание, моля влезте в профила си или си създайте профил.
Оригинален размер
Mario In Trouble
Много добър 4
(1 глас)

Mario In Trouble

Помогнете на Супер Марио да излезе от подземието и да се спаси от лавата. Скачайте от платформа на платформа и стреляйте по прилепите и другите опасности които срещнете по пътя си нагоре към свободата.
Посещения: 39518 Размер на файла: 2 MB Добавено: пт 1 апр 2011
Добави към любими
Движение и скок със стрелките.
Spacebar - стрелба.
Mario Block Ball
Този път Марио, Донки Конг и Соник са се съюзили за да разрешат пъзела който техните врагове са им приготвили. Всеки герой има уникални умения - използвайте ги за да изблъскате кубовете от екрана и да преминете на следващото ниво.
Mario Block Ball
2.00
29,1K
Mario ATV In Sonic Land
Супер Марио е тръгнал на пътешествие из света на Соник с новото си червено АТВ и се е изгубил. Помогнете му да намери пътят към дома и да се прибере без да падне от мощното АТВ.
Mario ATV In Sonic Land
4.00
40,1K
Mario Doomsday
Супер Марио игра, в която освен че скачате по главите на враговете, можете и да ги стреляте с различни оръжия. Успех!
Mario Doomsday
5.00
47,7K
Mario Plane Rescue
Помогнете на Супер Марио да спаси принцесата и приятелите си, като летите из небето избягвате вражеските самолети и активирате щита си когато ви атакуват.
Mario Plane Rescue
4.00
15,4K
Mario Across The World
В играта Mario Across The World трябва да помогнете на Супер Марио да обиколи света със своят нов скутер. Карайте внимателно, защото скутерът е доста мощен и се обръща лесно, избягвайте препятствията, които срещнете по пътя и финиширайте без да паднете от мотора.
Mario Across The World
2.00
28,5K