Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Резултатите ви не могат да бъдат записани, защото не сте влезли в профила си. За да запазите резултатите си и да участвате в седмичното състезание, моля влезте в профила си или си създайте профил.
The ReD MonsteR
Много добър 4
(1 глас)

The ReD MonsteR

В тази игра вие сте тежко въоръжена калинка, която просто си умира за бургери. В градината има един страхотен бургер, но другите буболечки ще се опитат да ви спрат. Нарамвайте картечницата вземете това което ви принадлежи. Да избием малко буболечки сега!
Посещения: 11774 Размер на файла: 5 MB Добавено: чт 28 апр 2011
Добави към любими
Прицел и стрелба - с мишката
Управление - WASD
Смяна на оръжието - 1,2,3,4,5,6
Space - Залягане/изправяне
The Enchanted Cave 2
The Enchanted Cave 2 е уникална куест игра в която трябва да обикаляш огромна пещера и да се сражаваш с отвратителните твари които я пазят. Сражавай се с различни чудовища докато си пробиваш път през пещерата. Успех.
The Enchanted Cave 2
3.17
4,1K
The Red Haird Devil
The Red Haird Devil е страхотна RPG браузър игра. Ти си в ролята на червенокоса жена чиято мисия е да прочисти тъмниците и подземията от злите гоблини, да намериш главатаря им и да го победиш. Успех.
The Red Haird Devil
3.00
2,6K
The soul driver
Вземете си шапката и се мятайте в колата. Бягайте от полицията и стигнете до границата с Мексико (42 мили) в тази луда игра с преследване.
The soul driver
4.60
35K
The Adventure of Super Mario Water
Забавна аркадна игра със Супер Марио. Целта на играта е да доплувате до края на нивото, събирайки максимален брой златни монети, като се стараете да избягвате плуващите риби.
The Adventure of Super Mario Water
4.00
34,6K
The Professionnals 2
Вие сте специален агент на тайна мисия. Изследвайте нивата и отстранявайте враговете които срещнете по пътя си
The Professionnals 2
5.00
60,4K