Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Humans VS Monsters
Много добър 4
(1 глас)

Humans VS Monsters

Класическа игра от типа Tower Defence. Този път човечеството е изправено пред заплаха - чудовищата атакуват. Вашата цел е да разполагате войските си по пътя към базата и да не позволявате на чудовищата да достигнат до нея.
Посещения: 8627 Размер на файла: 3 MB Добавено: пн 16 май 2011
Добави към любими
Играта се играе с мишката.
Palisade Guardian 3
Palisade Guardian 3 е игра със стрелба, в която трябва да защитавате различни сгради от атаките на извънземните нашественици. Стреляйте по атакуващите извънземни и се опитайте да ги убиете преди да са достигнали базата ви. След всяко завършено ниво отключвате нови по-мощни оръжия, които ще ви помогнат в борбата с извънземните нашественици.
Palisade Guardian 3
4.00
19,3K
Spacecraft
Изпращайте космическите си кораби срещу вражеските войски и ги подобрявайте, за да разрушите вражеският кораб майка.
Spacecraft
4.00
5,8K
Xenosquad
Много готина 3D, походова стратегия. Оборудвай войниците си и изпълнявай различни мисии в които се сражаваш срещу извънземна раса, която се опитва да завземе Земята.
Xenosquad
5.00
14,4K
Спаси Лешниците
Помогнете на малката катерица да опази лешниците които е събрала за да изкара дългата зима. Стреляйте по всички нападащи чудовища които се опитват да откраднат лешниците. Подобрявайте оръжията си често за да успявате да удържате атаките.
Спаси Лешниците
4.00
16,3K
Истински Войни
Римляните са завзели цялото северно кралство на Викингските племена. Останали са неколцина оцелели викинги, които планират да се съюзят срещу римската империя. Застани на чело на тази сбирщина от викинги които са готови да умрат за свободата си. Успех.
Истински Войни
4.25
20,2K