Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Humans VS Monsters
Много добър 4
(1 глас)

Humans VS Monsters

Класическа игра от типа Tower Defence. Този път човечеството е изправено пред заплаха - чудовищата атакуват. Вашата цел е да разполагате войските си по пътя към базата и да не позволявате на чудовищата да достигнат до нея.
Посещения: 8493 Размер на файла: 3 MB Добавено: пн 16 май 2011
Добави към любими
Играта се играе с мишката.
Command Grid
Построете защитни кули и стени на стратегически места, за да опааите базата си от вражеските атаки. В началото на играта ви атакуват само по земя, но след това има и въздушни атаки, бъдете подготвени!
Command Grid
4.25
66K
GUNROX - градът на зомбитата
Стреляйте по зомбитата за да защитавате базата си. Печелете пари за нови оръжия и научните изследвания, които ще ви помогнат в борбата срещу зомбитата.
GUNROX - градът на зомбитата
3.00
11,2K
Чудовищна Защита 2
Както може би се познава от заглавието, това е е защитна игра с кули от небезизвестните Armor Games. В тази игра трябва да се сражаваш с безкрайните орди от еволюиращи чудовища и да се опиташ да опазиш пещерата си от безмилостните им атаки. Строй различни кули на стратегически позиции и не позволявай на зомбитата да преминат.
Чудовищна Защита 2
5.00
13,7K
Гигантски Tower Defense
Гигантски Tower Defense е МНОГО ГОЛЯМА (26МБ) защитна игра. Нормално е да зарежда по-бавно.
Огромна раса е нападнала земята и вие единствения който може да поведе малкото останало население на земята и да я защити от нашествениците.
Повече от 5 мода на игра.
Гигантски Tower Defense
3.00
20,8K
Силният Боб
Защитавайте крепостта си от атаката на орките.
Силният Боб
4.00
8,7K