Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Humans VS Monsters
Много добър 4
(1 глас)

Humans VS Monsters

Класическа игра от типа Tower Defence. Този път човечеството е изправено пред заплаха - чудовищата атакуват. Вашата цел е да разполагате войските си по пътя към базата и да не позволявате на чудовищата да достигнат до нея.
Посещения: 8560 Размер на файла: 3 MB Добавено: пн 16 май 2011
Добави към любими
Играта се играе с мишката.
Radio Zed
Защитете сградата на радиостанция Зед от атаката на зомбитата. След всяко ниво можете да подобрявате защитата и оръжията си.
Radio Zed
5.00
12,8K
Безсмъртният Убиец Защита
Твоето родно село е нападнато от зомбита и други отвратителни, неживи същества. Помогни на смелите рицари да защитят селото от зомбитата преди да са успели да го подпалят и сринат със земята. Избери си най-добрия рицар и се сражавай с враговете които се опитват да сринат селото ти.
Безсмъртният Убиец Защита
5.00
4K
Keeper of the Grove 2
Keeper of the Grove 2 е много добре направена защитна в която трябва да строиш и ъпгрейдваш кули. Целта ти в тази игра е да позволяваш на лошите да откраднат протоните. Строй защитни кули по пътя на алчните чудовища за да ги спреш навреме.
Keeper of the Grove 2
4.50
10,6K
Мутанти - Защита
Мутирал вирус се е разпространил по целия свят. Вируса преобразява заразения в мощен мутант. Цивилизацията е на ръба на оцеляването, и искрици надежда проблясват все по-слабо. Можеш ли да поведеш смелите защитници срещу мутантските орди.
Мутанти - Защита
3.00
7,5K
Коледни кошмари
Коледни кошмари е коледна екшън игра в която трябва да оцеляваш. Помогни на дядо коледа да удържи атаката на зомбитата и да защити базата си. Събирай монетки, и ги използвай за да подобряваш защитата и оръжията си.
Коледни кошмари
3.00
15,9K