Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Humans VS Monsters
Много добър 4
(1 глас)

Humans VS Monsters

Класическа игра от типа Tower Defence. Този път човечеството е изправено пред заплаха - чудовищата атакуват. Вашата цел е да разполагате войските си по пътя към базата и да не позволявате на чудовищата да достигнат до нея.
Посещения: 8700 Размер на файла: 3 MB Добавено: пн 16 май 2011
Добави към любими
Играта се играе с мишката.
Извънземна Анархия
Сражавай се с многобройната човешка армия в тази луда игра. Този път ти си в ролята на извънземното и се опитваш да устоиш на атаките на хората. Събирай бонусите които пускат умиращите войници и подсилвай стената си. Подобрявай и героя си за да ти е по-лесно срещу армията на човеците.
Извънземна Анархия
3.00
5K
Истински Войни
Римляните са завзели цялото северно кралство на Викингските племена. Останали са неколцина оцелели викинги, които планират да се съюзят срещу римската империя. Застани на чело на тази сбирщина от викинги които са готови да умрат за свободата си. Успех.
Истински Войни
4.25
20,4K
Зомбитата от Бат Салц
Твоя роден град се казва Бат Салц и е бил нападнат от зомбита. Ти си единствения който може да се намеси и да спаси града. Разполагаш с тежковъоръжен джип, който е паркиран до магистралата. Отблъсквай вълните от зомбита с тежката картечница монтирана в джипа. Харчи парите които печелиш за подобрения. Успех.
Зомбитата от Бат Салц
4.00
5,6K
Наземен Огън
Наземен Огън е микс между стрелба и защитна игра, в която ти трябва да се защитаваш от падащите врагове и самолети. За целта строй защитни кули и оръдия, горелки и други защитни сгради. Успех.
Наземен Огън
4.00
6,2K
Try to Survive
Опитайте се да оцелеете на вражеската планета, като откривате нови оръжия и строите защитни кули и сгради.
Try to Survive
5.00
13,3K