Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Резултатите ви не могат да бъдат записани, защото не сте влезли в профила си. За да запазите резултатите си и да участвате в седмичното състезание, моля влезте в профила си или си създайте профил.
Оригинален размер
Papa's Taco Mia!
Отличен 4.33
(3 гласа)

Papa's Taco Mia!

Папа луи разширява веригата със нов Тако ресторант и ви назначава като негов управител. Помогнете на Мич и Маги да взимат поръчки, да готвят ястия и да правят такос. Отключвайте различни подобрения и сосове за вашите ястия, докато растете в бизнеса. Правете най-добрите такота за новите клиенти и за старите ви познайници. Със спечелените пари подобрявайте вашият ресторант.
Посещения: 237451 Размер на файла: 5 MB Добавено: вт 24 май 2011
Добави към любими
Играта се играе с мишката.
Реликва
Реликва е ролева игра на ходове и чудесна графика. Разкривай картата, отваряй сандъците и се бий със чудовища, зомбита, върколаци и дракони в походови битки. Играта зарежда бавно защото е почти 25МБ.
Реликва
4.00
9,9K
Quest For Power 2
Изпращайте войници да атакуват противника и разрушат замъка му. Използвайте оръдието за да помагате на войските си.
Quest For Power 2
3.00
32,3K
Домашни Войници
Домашни войници е много трудна защитна игра. Подредете армията си, въоръжете ги с различни оръжия и брони у се опитайте да удържите вражеската инвазия. Ако вашите войници се нуждаят от медицинска помощ или от амуниции, ще видите балонче над главата на всеки.
Домашни Войници
4.00
12,4K
Доминос Пица
Доминос Пица е забавна игра от добре познатите ни пицарии Доминос. В тази игра трябва да не позволяваш на хранителните продукти да падат по пода. Дръж пицата над главата си и хващай храната.
Доминос Пица
3.50
14,1K
Recordshop Tycoon
Recordshop Tycoon e управленска игра в която ще имаш шанса да докажеш управленските си умения. Ти си шеф на музикален магазин и трябва да го развиваш. Търси албуми които ще представляват интерес за хората и ги продавай на печалба. Успех.
Recordshop Tycoon
4.00
2,4K