Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Parabirds
Отличен 5
(1 глас)

Parabirds

Помогнете на бобрите да защитят небето над реката от атакуващите птици. Стреляйте по птиците и по пилетата парашутисти, които скачат от тях. Целете се точно и имайте в предвид скоростта на снарядите ви. Със спечелените точки можете да подобрявате стрелбата на оръдието си.
Посещения: 8736 Размер на файла: 7 MB Добавено: пн 6 юни 2011
Добави към любими
Прицел и стрелба с мишката.
Спаси Лешниците
Помогнете на малката катерица да опази лешниците които е събрала за да изкара дългата зима. Стреляйте по всички нападащи чудовища които се опитват да откраднат лешниците. Подобрявайте оръжията си често за да успявате да удържате атаките.
Спаси Лешниците
4.00
16,3K
The ReD MonsteR
В тази игра вие сте тежко въоръжена калинка, която просто си умира за бургери. В градината има един страхотен бургер, но другите буболечки ще се опитат да ви спрат. Нарамвайте картечницата вземете това което ви принадлежи. Да избием малко буболечки сега!
The ReD MonsteR
4.00
11,7K
Xenosquad
Много готина 3D, походова стратегия. Оборудвай войниците си и изпълнявай различни мисии в които се сражаваш срещу извънземна раса, която се опитва да завземе Земята.
Xenosquad
5.00
14,4K
Черно Слънце
Черно Слънце е невероятна екшън игра. Действието се развива в далечния космос. Ти си командир който трябва да защити флотата си от пиратите които се опитват да откраднат безценния му товар. Сражавай се с кръвожадните пирати, събирай точки и амуниции за да подобряваш кораба си.
Черно Слънце
3.00
4,4K
Морковена Защита 2
Морковена Защита 2 е втората версия на предизвикателната игра Морковена Защита. Действието в новата игра се развива в пустинята и предлага много нови оръжия и кули. Защитавай скъпоценния морков и не оставяй злите създания да достигнат до него на всяка цена.
Морковена Защита 2
3.00
8,2K