Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Parabirds
Отличен 5
(1 глас)

Parabirds

Помогнете на бобрите да защитят небето над реката от атакуващите птици. Стреляйте по птиците и по пилетата парашутисти, които скачат от тях. Целете се точно и имайте в предвид скоростта на снарядите ви. Със спечелените точки можете да подобрявате стрелбата на оръдието си.
Посещения: 8647 Размер на файла: 7 MB Добавено: пн 6 юни 2011
Добави към любими
Прицел и стрелба с мишката.
Planet Master Zero
Новаторска защитна игра, в която защитавате въртяща се планета.
Planet Master Zero
5.00
9,3K
Наемници срещу Зомбита
Ден първи. Ти си наемник и си бил нает от правителството да браниш града. Предградията са превзети от тълпа хора които се държат странно. Много хора съобщават за наличие на Зомбита. Твоята мисия е да спреш тези хора да напуснат границите и да достигнат други зони на града.
Наемници срещу Зомбита
4.00
8,3K
Battlefield Shooter 2
Battlefield Shooter 2 e защитна игра в която ти си в ролята на снайперист който защитава базата си. Използвай различни оръжия за да отблъскваш врага. Не забравяй да подобряваш постоянно екипировката си, след всяка вълна от врагове. Успех.
Battlefield Shooter 2
3.71
13,6K
Warrior Run
Warrior Run е много трудна игра в която трябва да бягаш през нивата и да преодоляваш различните препятствия. Главният герой е смел войн който се опитва да се измъкне от заплетените подземия. Бягай възможно най-бързо и се пази от опасностите които те дебнат по пътя ти към свободата. Успех.
Warrior Run
3.00
2,1K
Морковена Защита 2
Морковена Защита 2 е втората версия на предизвикателната игра Морковена Защита. Действието в новата игра се развива в пустинята и предлага много нови оръжия и кули. Защитавай скъпоценния морков и не оставяй злите създания да достигнат до него на всяка цена.
Морковена Защита 2
3.00
8K