Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Parabirds
Отличен 5
(1 глас)

Parabirds

Помогнете на бобрите да защитят небето над реката от атакуващите птици. Стреляйте по птиците и по пилетата парашутисти, които скачат от тях. Целете се точно и имайте в предвид скоростта на снарядите ви. Със спечелените точки можете да подобрявате стрелбата на оръдието си.
Посещения: 8523 Размер на файла: 7 MB Добавено: пн 6 юни 2011
Добави към любими
Прицел и стрелба с мишката.
ETT
ETT е защитна игра направена на Unity 3D технология, което гарантира превъзходна триизмерна графика. В тази игра ти си сам. Самичък само с твоята 50 милиметрова картечница и твоите инстинкти. Оцелявай възможно най-дълго, преди да станеш за храна на извънземните.
ETT
4.50
3,3K
Астробот
Астробот е защитна игра в която ти трябва да защитаваш портите на лунната база. Стреляй по извънземните войници които атакуват базата и не им позволявай да проникнат вътре. Събирай ценни ресурси които падат от умрелите войници. След всяка вълна може да поправиш портите.
Астробот
3.00
13,9K
Война на Световете
Война на Световете е много интересна космическа стратегия. В тази игра ти си космически командир който защитава земята от извънземните които се опитват да я разрушат. Сражавай се с вражеските кораби и заздрави позициите си дотам че да можеш да разгромиш извънземната планета и да спреш атаките на извънземните.
Война на Световете
3.00
2,4K
Red Code 2
Част втора от трилогията Red Code.
Твоята задача е да защитиш фаровете от гигантските извънземни насекоми. Използвай ъпгрейдите, за да еволюираш в убийствена машина.
Red Code 2
5.00
13,2K
Защита на града на неживите
Сражавайте се срещу орди от гладни зомбита, събирахте бонусите и помощите които падат от небето. Не позволявайте на зомбитата да проникнат в града ви и да заразят местното население.
Защита на града на неживите
4.00
8,1K