Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Parabirds
Отличен 5
(1 глас)

Parabirds

Помогнете на бобрите да защитят небето над реката от атакуващите птици. Стреляйте по птиците и по пилетата парашутисти, които скачат от тях. Целете се точно и имайте в предвид скоростта на снарядите ви. Със спечелените точки можете да подобрявате стрелбата на оръдието си.
Посещения: 8849 Размер на файла: 7 MB Добавено: пн 6 юни 2011
Добави към любими
Прицел и стрелба с мишката.
Танкови войни 2009
Танкови войни 2009 е екшън игра вдъхновена от ретро класиката Танкове. Вашата мисия в тази игра е да унищожите всички вражески танкове и да опазите базата си.
Танкови войни 2009
4.00
17,7K
Дрифтъри
Дрифтъри е триизмерна игра с коли, в която ще се състезаваш с другите компютърно управлявани опоненти. Карай възможно най-бързо, дрифтвай по завоите и дай най-доброто от себе си за да спечелиш състезанието и да отключиш следващата писта.
Дрифтъри
4.00
26,6K
Statuya
Много добра игра. Вие сте статуя на войник и си купвате различни пушки и амониции за да се пазите от птиците.
Statuya
5.00
12,8K
Зомби Защита с Вини Викинга
Зомби защита е класическа защитна игра (Tower Defense). Ти си в ролята на викинг който се опитва да защити замъка си от тълпите зомбита които атакуват. Хвърляй мечове по зомбитата, събирай пари и подобрявай оръжията си за да устоиш колкото се може по-дълго на атаките.
Зомби Защита с Вини Викинга
3.00
19,5K
Масово Унищожение: Зомбита
Новата версия на играта Масово Унищожение е вече и при нас. В тази игра трябва да защитиш базата си от атаката на зомбитата като използваш огромна картечница от покрива на базата си, колата в гараша или пистолети.
Масово Унищожение: Зомбита
4.67
18,7K