Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Parabirds
Отличен 5
(1 глас)

Parabirds

Помогнете на бобрите да защитят небето над реката от атакуващите птици. Стреляйте по птиците и по пилетата парашутисти, които скачат от тях. Целете се точно и имайте в предвид скоростта на снарядите ви. Със спечелените точки можете да подобрявате стрелбата на оръдието си.
Посещения: 8584 Размер на файла: 7 MB Добавено: пн 6 юни 2011
Добави към любими
Прицел и стрелба с мишката.
Antidote Pandemia
В тази игра вие управлявате микро робот, имплантиран в човешко тяло. Целта ви е да опазите тялото от атаката на различни вируси.
Antidote Pandemia
4.00
14,4K
Аз останах
Аз останах е екшън игра, в която вие сте в ролята на малак робот, въоръжен с тежка картечница. Стреляйте по вълните от роботи, които ви атакуват и защитавайте позицията си. След всяка вълна от роботи можете да използвате спечелените пари, за да подобрите оръжието си. Успех!
Аз останах
4.00
4,3K
Книжка за автобус
Третата версия на страхотната игра Книжка за автобус е вече и при нас. Новата версия предлага 17 нива с различни мисии които трябва да изпълниш. Отначало трябва да се научиш да паркираш автобуса, а с напредването на играта ще научиш всичко нужно за да караш училищен автобус.
Книжка за автобус
4.75
30,5K
Wingmen
Извънземните атакуват земята и вие трябва да ги спрете, като заемете мястото на командир на земната флота. Изпращайте бойни самолети и използвайте специални атаки, за да превземете вражеската база.
Wingmen
5.00
18,6K
Краля на Задната Гума
Краля на Задната Гума е забавна игра в която трябва да балансираш БМХ на задна гума възможно най-дълго. Внимавай защото едно грешно движение и ще загубиш живот. Дай най-доброто от себе си и докажи че ти си краля на задната гума.
Краля на Задната Гума
5.00
2,8K