Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Cycle Scramble
Отличен 5
(1 глас)

Cycle Scramble

Забавна състезателна игра, в която участвате в състезания с колелета. Трупайте точки, отключвайте нови писти и по добри колелета с които да се състезавате, също така можете да подобрявате параметрите на колелото си.
Посещения: 15632 Размер на файла: 4 MB Добавено: вт 7 юни 2011
Добави към любими
Карайте колелото със стрелките.
Spacebar - скок.
Cycle Scramble 2
Cycle Scramble 2 е състезателна игра с велосипеди, в която се състезавате срещу опоненти управлявани от компютъра. Вземете своето колело и се включете в оспорваното състезание, карайте възможно най-бързо, събирайте монети и изпълнявайте различни трикове по време на скоковете. След всяко състезание можете да използвате събраните монети, за да подобрите вашето колело или да закупите нови.
Cycle Scramble 2
4.00
2K
Cycle Commando
В тази игра вие сте лидера на хардкор мото банда. Щурмувайте територията на конкурентната банда като минете всички нива на играта.
Cycle Commando
4.00
45K
Луди Камиони
Луди Камиони е триизмерна игра с камиони. Играта предлага реалистична графика. Пали двигателя и се впусни в надпреварата. Състезавай се срещу компютърно управлявани опоненти за първото място. Трябва да спечелиш всяко състезание за да продължиш напред. Приятна игра.
Луди Камиони
4.40
27,1K
Марио Рейсърс
Марио Рейсърс е анимационна игра с прекрасна графика. Ти си в ролята на Супер Марио и се състезаваш срещу компютърно управлявани опоненти. Карай мотора си възможно най-бързо по хълмистите писти и се опитай да завършиш преди останалите за да отключиш нови писти.
Марио Рейсърс
3.00
7,6K
Нисан състезание
Състезавай се с невероятните Нисани, на 12 различни писти. Избери си един от 6те подготвени нисана и се състезавай за пари, с които да подобряваш автомобила си за следващото състезание.
Нисан състезание
4.00
41,2K