Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Cycle Scramble
Отличен 5
(1 глас)

Cycle Scramble

Забавна състезателна игра, в която участвате в състезания с колелета. Трупайте точки, отключвайте нови писти и по добри колелета с които да се състезавате, също така можете да подобрявате параметрите на колелото си.
Посещения: 15681 Размер на файла: 4 MB Добавено: вт 7 юни 2011
Добави към любими
Карайте колелото със стрелките.
Spacebar - скок.
Cycle Scramble 2
Cycle Scramble 2 е състезателна игра с велосипеди, в която се състезавате срещу опоненти управлявани от компютъра. Вземете своето колело и се включете в оспорваното състезание, карайте възможно най-бързо, събирайте монети и изпълнявайте различни трикове по време на скоковете. След всяко състезание можете да използвате събраните монети, за да подобрите вашето колело или да закупите нови.
Cycle Scramble 2
4.00
2K
Cycle Commando
В тази игра вие сте лидера на хардкор мото банда. Щурмувайте територията на конкурентната банда като минете всички нива на играта.
Cycle Commando
4.00
45K
Разрушително Състезание
Разрушително Състезание е състезателна игра с коли в която участваш в смъртоносни гонки с коли. Това означава че последната кола която се движи по пистата печели състезанието. Избери си кола и се впусни в надпреварата. Опитай се да удряш опонентите си и да избягваш техните атаки. С изкараните пари можеш да си купиш по-бърза и бронирана кола.
Разрушително Състезание
4.83
13,5K
Freegear Z
Годината е 2176. Автоматизирания транспорт е вече даденост. Състезанията с коли са отдавна в миналото. Повечето хора са се примирили с факта, и са намерили нови начини за забавление. Някои луди глави обаче никога няма да се примирят с тази нова реалност. Веднъж годишно те се събират да практикуват този забравен спорт - рали състезанията. Време е и за теб да се включиш в тези вълнуващи надпревари. Успех.
Freegear Z
3.50
9K
CarRace
Постигни най-голям по брой резултат и спечели 1-вото място в състезанието.
CarRace
5.00
31,4K