Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Войната на Буболечките - реколонизиране
Отличен 5
(1 глас)

Войната на Буболечките - реколонизиране

Нови нива на успешната стратегическа игра на Kongregate Войната на буболечките. Новата версия предлага много нови карти и нови раси с които да играете.
Посещения: 17101 Размер на файла: 4 MB Добавено: чт 16 юни 2011
Добави към любими
Играта се играе с мишката.
Войната на Кликовете
Войната на Кликовете е микс между пъзел и стратегическа игра. Целта ти в тази цветна игра е да помогнеш на магьосниците да защитят замъка си от нападащите ги варвари. След всяка вълна можеш да подобряваш защитата и магиите си.
Войната на Кликовете
4.40
6K
Войната на Клонингите
Дроидите започват масирана атака срещу малкото оцелели човеци на планетата. Човешката съпротива ще се опита да спре злите роботи като хакне главните сървъри които ги управляват. Твоята цел е да проникнеш дълбоко в тила на врага и да обезвредиш сървърите които контролират роботите.
Войната на Клонингите
5.00
3K
Войната на Гъбките
Забавна игра която прилича на Шах. Кликни на синята гъбка и ще видиш червено и зелено квадратче. Цъкни на червеното квадратче и ще дупликираш гъбката. Цъкни на синьото квадратче и ще преместиш гъбката на него.
Войната на Гъбките
5.00
4,8K
Войната ДаДа
Действието се развива на далечната планета Пандо. Хората от рода ДаДа са живели и работили дълго на планетата. Уви, един ден войнствени племена нападат земите на ДаДа. Наемай миньори които да копаят злато и печели пари за да можеш да изградиш армия и да защитиш земите си от нападателите.
Войната ДаДа
3.00
12,7K
Войната на трите кралства
Войната на трите кралства е екшън игра с ретро графика. В нея се разказва една увлекателна история за три кралства и дългата война която те водели помежду си. Ти си единствения който може да спре това безумие. Избери си герой и се впусни в благородната мисия да прекратиш войната.
Войната на трите кралства
3.00
12,3K