Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Танк Мания
Много добър 3.5
(2 гласа)

Танк Мания

В играта танк мания вие можете да карате 5 различни танка на 24 нива. Целта на играта е да транспортирате товара невредим до крайната цел, някой препятствия не могат да се преминат без да ги взривите с оръдието си.
Посещения: 50107 Размер на файла: 3 MB Добавено: чт 16 юни 2011
Добави към любими
Управлявайте танка със стрелките.
Spacebar - стрелба.
Танк Армагедон
Танк Армагедон е страхотна онлайн игра, която се играе в мрежа срещу други играчи. Избери си арена и отбор (син или червен) и се впусни в люта битка с танкове. Събирай най-различни оръжия с които да обстрелваш враговете си. Опитай се да превземеш максимален брой вражески бази.
Танк Армагедон
5.00
6,6K
Танк Атака 3D
Танк Атака 3D е екшън игра с танкове. В нея ти си в ролята на войник който е отговорен за оръдието и картечницата на танка. Стреляй по вражеските бункери, танкове и пехота и саботирай радарите на вражеската армия за допълнителни точки.
Танк Атака 3D
4.25
7,5K
Танк дърпа Камион
Танк дърпа Камион е иновативна игра с камиони и танкове. Целта ти е да издърпаш закъслия камион със тежък верижен танк. Може да стреляш с танка за да рачистваш пътя напред.
Танк дърпа Камион
3.67
45,2K
Танк наречен Гризли
Военна игра в която управлявате танк наречен Гризли. Танкът ви може да се движи само по права линия, между сградите и да стреля с картечница или ракети (ракетите могат да минават през сградите). Унищожете всички вражески единици, за да преминете на следващото ниво.
Танк наречен Гризли
5.00
13,1K
Ejector
Избутайте вражеските танкове от картата, за да преминете на следващото ниво.
Ejector
3.00
4,4K