Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Оригинален размер
Newgrounds Rumble
Добър 3
(1 глас)

Newgrounds Rumble

Страхотна бойна игра от типа един срещу един. Невероятна графика и геймплей. Много комбинации от удари и серийки. Победете опонента си за да продължите на следващото ниво.
Посещения: 15648 Размер на файла: 9 MB Добавено: чт 16 юни 2011
Добави към любими
Движение - със стрелките.
Удари и блок - ASD
Въоръжен с Крила
Новата версия - така наречената "кулминация" на играта "Въоръжен с крила" предлага 15 нови нива и подобрена графика. Използвай меча си и посичай чудовищата които ти се изправят на пътя. Прави комбинации от удари за да качваш енергия.
Въоръжен с Крила
4.00
5,1K
Речния Ездач
Речния Ездач е нова стратегическа игра от небезизвестното студио за флаш игри Miniclip.com. В тази игра ще се въплатиш в ролята на войник изпратен сам на мисия в тила на врага. Той трябва да атакува строго охранявани военни бази. За целта трябва да минеш по вода с лодка или танк. Успех.
Речния Ездач
4.50
14,4K
Collector 2
Злото се завръща отново и смел герой ще дойде да спаси света.
Collector 2
3.00
19K
Бойна Зора
Бойна Зора е социална игра от типа на стратегиите. Целта ти е да станеш най-силния водач, по-добър от всички останали играчи и да основеш най-големия съюз известен на планетата Земя. Трябва да се научиш да използваш дипломация, ресурси и военна сила за да постигнеш целите си. Забавлявай се с хиляди други играчи.
Бойна Зора
3.00
9,3K
Penguinz
Стреляйте по атакуващите ви пингвини и събирайте муниции и аптечки. След всяко ниво можете да купувате нови оръжия и подобрения.
Penguinz
4.00
10,1K