Jocuri Spiele Giochi Игры Juegos Games
Арктически Дрифт
Много добър 3.67
(3 гласа)

Арктически Дрифт

Арктическо дрифт рали с много добра 3D графика. Поднасяйте в завоите, за да събирате дрифт точки и да зареждате ускорението си.
Посещения: 79026 Добавено: нд 26 юни 2011
Добави към любими
Управление със стрелките.
X - ускорение.
Арктически Монстър Трък
Арктически Монстър Трък е забавна игра в която ще караш огромен камион приспособен за снежни терени. Карай и балансирай камиона по хлъзгавата повърхност, и събирай звездичките които намираш по пътя. Забавлявай се в снега.
Арктически Монстър Трък
3.50
4,6K
Десперадо
Ситуацията в каубойския град Миниклип става все по-отчайваща с всеки ден, и страха расте. Бандити са превзели целия град, и твоята мисия е да ги спреш. Просто не можеш да оставиш нещата така. Вземи оръжието си и спри наглите бандити преди да са опустошили целия град.
Десперадо
3.50
9,8K
3D Car Racing
3D състезание с коли. Изберете писта и кола и се състезавайте.
3D Car Racing
2.00
40,6K
3D Такси Рейсинг
3D Такси Рейсинг е готина, триизмерна, състезателна игра. Много забавни писти и няколко различни мода на игра. Побеждавай опонентите си и печели състезанията. Печелейки състезанията ще отключваш нови писти.
3D Такси Рейсинг
3.00
53,7K
Свръх Мощност
Свръх мощност е страхотна триизмерна игра с коли. Играта предлага няколко варианта на игра, девет писти и много коли които можеш да отключваш и да ъпгрейдваш. Избери си любим вариант и любима кола и се впусни в надпреварата.
Свръх Мощност
3.95
50,3K